Svadbena zvona i u Sumraku - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svadbena zvona i u Sumraku

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
15.6.2010.

Kako će izgledati Bellin dan iz snova?Najljepši dan svake žene je zasigurno dan njenog vjenčanja. A kako bi nam dočarali Bellino vjenčanje i učinili ga nalik onima iz bajki, ekipa magazina InStyle okupila je svjetska imena poput Reem Acre i Prestona Baileya, koji su se svojim vizijama pobrinuli da sve izgleda savršeno. Bellina vjenčanica, buket, zaručnički prsten, torta, ali i svadbena sala, glazba i medeni mjesec su isplanirani u najsitniji detalj, tako da se cijeli događaj i doima poput bajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Rađena od najljepše svile s mnoštvom čipke, Bellina vjenčanica izgleda romantično s primjesama vintage stila, što čini cjelokupan dojam i više nego moderan. Reem Acra, dizajner vjenčanice, upotpunio ju je i malenim volanima pri samom dnu,

 

 Image

 

dok će joj kosa biti ispletena u pletenice.

 Image

 

Alice će mladenku okititi s dva češlja za kosu, u plavoj i bijeloj nijansi, koji će ispuniti onu poznatu, da svaka mladenka treba nositi nešto plavo i posuđeno.

 

Image


.

Kako bi i kuma izgledala savršeno, pobrinuli su se Beth Blake & Melissa Akey koji su odlučili Alice napraviti haljinu koja prati njenu siluetu, a kako bi izbjegli efekt prenakićenosti, obukli su je u haljinu na jedno rame i ukrasili s par mašnica koje su dale notu nježnosti i romantičnosti.

 

 Image

 

Rosalie će nositi drapiranu haljinu ukrašenu s kristalnim remenom, također u poptpisu Beth Blake & Melisse Akey.

 

 Image

 

 

Bellin zaručnički prsten je pravi spoj ženstvenosti i elegancije, a djelo je Elizabeth Doyle.

 

 Image

 

Pozivnice su nastale kao kombinacija Bellinog i Edwardova odnosa. Crvena predstavlja strast, ali ujedno i najdražu boju vampira, dok zlatne nijanse predstavljaju tajnovitost i profinjenost, baš kakva je i sama Bella. Za pozivnice se pobrinuo Ceci Johnson.

 

Image 

 

Preston Bailey, dizajner cijelog eventa, sklopio je dramu, fantaziju i romantiku i dekorirao salu blještavim svijetlima, kristalnim visećim lampama i s mnoštvom cvijeća.

 

 Image


Za buket se pobrinula Rori Pierpont, koja je odlučila napraviti beskonačnu verziju buketa ukrašenog bijelim ružama, koje i sama glumica najviše voli.

 

 Image

 Image

Svadbena torta ukrašena ružama

 

Image 

Vjenčano prstenje

 

A kako bi i Bellina bajka imala savršeni kraj, novopečeni par će svoj bračni život započeti na obalama Brazila.

 Image


Naposljetku, moramo priznati da uistinu zavidimo Belli, te željno iščekujemo vidjeti kako će vjenčanje izgledati na filmskom platnu.

 

 

D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno