Zavirite u Studio Jelica: Salon koji krije sobu s luksuznim tretmanima za njegu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirite u Studio Jelica: Salon koji krije sobu s luksuznim tretmanima za njegu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

KOSA
26.5.2023.

Zdrava, njegovana i uredna kosa vječni je imperativ u svijetu ljepote. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kosa je svojevrsno zrcalo naše nutrine, ali i svega što se događa oko nas, stoga moramo biti svjesni da je ona veoma krhka i da zahtijeva posebnu brigu. Upravo zato, kada razgovaramo o zdravom i sjajnom izgledu kose, veliku pozornost dajemo proizvodima, ali i tretmanima koje koristimo u redovnoj njezi. 

Kreiranje personalizirane njege jedan je od prvih koraka zbog kojih će nam kosa biti zahvalna. Osjetljivost vlasišta, tekstura dlake, kao i gustoća samo su neki od smjernica koje trebamo pratiti kako bismo odabrali idealne proizvode za našu kosu. 

Upoznajte luksuzni brend koji je ponudio efektne odgovore na sve naše nedoumice za njegu kose 

Ključ koraka personalizacije i stvaranja jedinstvenog užitka prepoznao je i luksuzni brend Kérastase koji je kreirao #wow proizvode i tretmane koji transformiraju kosu u rekordnom vremenu, odnosno u samo nekoliko minuta. Predstavljanjem legendarnog tretmana Kérastase Fusio Dose, kreiranjem jedinstvenih beauty linija za svaki tip kose kao i brojnim inovativnim proizvodima za njegu, koji su postali omiljeni brojnim damama, francuski luksuzni brend postao je sinonim za prestiž u svijetu ljepote.

Osluškujući želje svojih klijenata Kérastase je kreirao spa rituale koji omogućavaju istinski užitak za pet osjetila. Kérastase spa rituali napravljeni su s velikom pažnjom tako da svakom klijentu pružaju jedinstveno iskustvo njege. Kroz korake koji predstavljaju prilagođenu rutinu njege ovi tretmani daju revolucionarne rezultate.

Naime, umjesto pranja kose naglasak je na kupki koja omogućuje jedinstven ugođaj. Nakon kupke, koja isto tako predstavlja i dubinsku masažu tjemena, kosa se njeguje personaliziranim proizvodima kako bi se omogućio #wow efekt. Kao posljednji korak spa rituala za kosu predviđena je zaštita vlasi kako bi kosa dugotrajno imala njegovan i zdrav izgled. 


Gdje u Bosni i Hercegovini možete doživjeti jedinstveno Kérastase spa iskustvo?

Promatrajući potrebe svojih klijenata te u želji da im svaki dolazak u salon bude jedinstveno spa iskustvo Jelica Koštro, vlasnica salona Studio Jelica, kreirala je posebnu sobu koja predstavlja pravi hedonistički doživljaj. Naime, salon koji je smješten na adresi Domovinskog rata 10 u Posušju, krije očaravajuću i opuštajuću sobu Calm Escape u kojoj ćete uz Kérastase tretmane zadovoljiti svih pet osjetila.

Spa soba koja predstavlja očaravajuću oazu mira i ultimativni bijeg od užurbane svakodnevice samo je jedan od razloga da u našu rubriku Ljepota ugostimo Jelicu te kroz pitalicu otkrijemo zašto je povjerenje svojih klijentica prepustila brendu Kérastase te koja je posebnost sobe Calm Escape.


Zašto baš Kérastase?

Jelica: „Želim da brendovi s kojima surađujem održavaju one vrijednosti u koje i sama vjerujem, a to je kvaliteta, posvećen rad i stalno usavršavanje. Zbog toga vjerujem u Kérastase.”

Zašto želiš biti drugačija i ponuditi nešto drugačije u svom salonu?

Jelica: „Natječem se sama sa sobom, želim prelaziti svoje granice, samim tim želim biti drugačija.
To je jednostavno dio moje osobnosti, a to su moji klijenti prepoznali i poklonili mi povjerenje koje je meni poticaj da dajem 100% sebe i da u našem salonu uvijek dobiju vrhunsku uslugu.”

Što je novo u salonu?

Jelica: „Calm Escape. To je soba za miran bijeg koja nudi miran ambijent, karakteriziran spokojnim dekorom, mekim osvjetljenjem, udobnim sjedalima i atmosferom pogodnom za opuštanje i introspekciju. Prostor potiče odmor od brzog svijeta, dopuštajući da se opustite, napunite energijom i pronađete unutarnji mir.”


* * *
Foto: Kérastase Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci