Ovaj personalizirani tretman će transformirati vašu kosu u samo 5 minuta, a dostupan je i u bh. salonima - Bonjour.ba -...

Ovaj personalizirani tretman će transformirati vašu kosu u samo 5 minuta, a dostupan je i u bh. salonima

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

KOSA
15.7.2022.

Trendovi frizura dolaze i prolaze no, zdrav i njegovan izgled kose je nešto što se godinama provlači kao jedan od osnovnih beauty ciljeva brojnih dama ali i muškaraca.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakodnevno tretiranje kose, stres kao i nepogodni vremenski uvjeti tijekom različitih sezona samo su neki od izazova s kojim se naša kosa susreće. U potrazi za idealnim tretmanom koji će u samo par minuta kreirati svilenkastu teksturu naše kose, vratiti zdrav izgled, podići volumen i učiniti ju lepršavom, zavirili smo i otkrili detalje sve o poznatom tretmanu kultnog brenda Kérastase koji čini kosu besprijekornom. Ikonski Kérastase tretman koji trenutačno transformira kosu, a koji je moguće iskusiti isključivo u partnerskim Kérastase salonima, slavi 11 godina od lansiranja i ovo su razlozi zbog kojih ćete ga zavoljeti i poželjeti da ga iskusite, ako već niste.Fusio Dose tretman je lansiran još 2011. godine, kao inovativni tretman koji pruža mogućnost potpune personalizacije formule za svakog klijenta, isključivo u partnerskim Kérastase frizerskim salonima. Kada je kosa suha, nedostaje joj sjaj ili jednostavno nije u svom najboljem izdanju, Fusio Dose, kao jedinstveni Kérastase tretman je odgovor na sve te izazove.
Kosa je trenutačno transformirana i obnovljena, čak i kod onih žena koje njeguju svoju kosu luksuznim profesionalnim proizvodima kod kuće. Vanjski negativni utjecaji, uređaji na toplinu ili drugi faktori mogu vremenom oslabiti vlakno kose, rezultirajući da ona izgleda suho i beživotno. Kada kosa počne osjećati ove negativne efekte, postoji veoma brzo i efikasno rješenje u najbližem Kérastase frizerskom salonu – Fusio Dose. Formula ovog tretmana je svježa kombinacija sastojaka koncentrata i boostera koje vaš frizer kombinira ispred vas, za rezultat nevjerojatno mekane, sjajne kose, zdravog izgleda.
Nastavite sa čitanjem ukoliko želite otkiriti  sve u vezi  Fusio Dose usluge i koji su to ključni razlozi zbog kojih morate isprobati Fusio Dose tretman ove godine.

Koja je razlika između Fusio Dose koncentrata i boostera?Koncentrat odgovara na različite primarne potrebe kose. To je potreba koju će  vaš frizer identificirati  tijekom dijagnostike, kao što su nedostatak sjaja, hidratacije, obnove… Vaš frizer će, na osnovu svoje ekspertize, odbarati koncentrat koji je neophodan vašoj kosi. Dok booster možete izabati vi na osnovu vaše želje kako biste voljeli da Vaša kosa izgleda.


Koliko različitih Fuiso Dose kombinacija postoji?

Trenutno, postoji 42 različite Fusio Dose kombinacije.


Koliko često mogu koristiti Fusio Dose tretman?


Prilikom svake posjete salonu! Vaš frizer će svaki put preporučiti i prilagoditi formulu potrebama vaše kose u datom trenutku.

Je li Fusio Dose tretman isti kao i tretman sa Kérastase maskom?

Fusio Dose tretman je zamjena za mlijeko ili masku tijekom rituala njege kose u salonu, ali nije isti. Jedinstvena tehnologija Fusio Dose proizvoda pruža trenutačnu transformaciju kose, bez otežavanja.


Mogu li uraditi Fusio Dose tretman i kod kuće?

Ne, Fusio Dose je ekskluzivna Kérastase salonska usluga. Personalizirana kombinacija sastojaka u formuli zahtijeva znanje profesionalnog frizera kako bi se odredila savršena formula baš za vaš tip kose.

Gdje mogu uživati u Fusio Dose tretmanu?

Fusio Dose tretman možete probati i u frizerskim salonima u BiH. U Sarajevu u salonu Ogledalce , zatim u Banjaluci u salonima Capelli i Beauty and Coffee resort by Čeda, te u Mostaru u salonu La Bellezza.

Koji su rezultati Fusio Dose rituala na kosi?

Fusio Dose transformiše kosu za manje od 5 minuta uz pomoć personalizovane formule koja rešava dve različite potrebe kose prilikom samo jednog nanošenja!

Koja je razlika između Fusio Dose i K Water rituala?

K Water je uljepšavajući ritual za kosu koji pruža nevjerojatan sjaj kosi do sljedećeg pranja, dok je Fusio Dose profesionalna usluga u salonu koja rješava dvije različite potrebe kose i pruža trenutačnu transformaciju.

Kako mogu znati koja Fusio Dose kombinacija je savršena za mene?

Vaš frizer će uraditi profesionalnu dijagnostiku Vaše kose kako bi odredio primarnu potrebu i odabrao odgovarajući koncentrat. Nakon toga, u dogovoru sa vama i vašim željama, zajedno ćete odabrati odgovarajući booster.

Koliko traje usluga u salonu?

Fusio Dose je usluga posebno kreirana za klijente koji nemaju puno vremena, a žele trenutačne rezultate na kosi. Traje samo 5 minuta kako biste postigli maksimalne rezultate uz pomoć personalizirane kombinacije sastojaka za Vašu kosu.


* * *
Naslovna fotografija: @kerastase_official

Povezani članci

Najpopularniji članci