Stipe Filipović predlaže 5 trendy frizura za vjenčanje

VJENČANJA
13.4.2017.
Odabir frizure koja će najbolje nadopunjavati vašu vjenčanicu zna biti pravi izazov. Rep, pletenica ili kombinacija ovog dvoje, raspuštena kosa ili skupljena u pundžu – opcija je mnogo, zbog čega je donošenje konačne odluke još teže. Zato smo za pomoć u donošenju odluke svratili po savjet poznatog bh.frizera Stipe Filipovića koji nam je izdvojio 5 prijedloga kako kosu stilizirati ovog proljeća za poseban dan.


***

Želja svake mladenke za posebnošću, te da na dan vjenčanja sjaji posebnim sjajem je neizbježna. No, trebala bi imati na umu da će njena, ne samo frizura, već i haljina i sve ostalo što ide uz vjenčanje, biti zabilježena u njenom sjećanju do kraja njenog života. Nikada ne radite od sebe ono što uistinu niste. Nemojte se prilagođavati frizuri, haljini, šminki, cipelama... već ih pomno birajte i sami ih prilagodite sebi.
Ako na sebi imate nešto u čemu se ne osjećate dobro, zasigurno nećete zračiti ljepotom kakvom bi svaka mladenka trebala da zrači.

Uzmite prioritete, ne dozvolite da vam netko nameće pravila u odijevanju i stiliziranju, čak ako to i izgleda savršeno, jer ako se ne osjećate dobro u tom, zamijenite ga nečim u čemu se dobro osjećate. Poslušajte savjet, ali zadnja riječ ipak neka bude vaša. Ne dozvolite da vaše vjenčanje postane biznis za okolinu. Kada su u pitanju frizure, ove sezone vladat će jednostavnost u kosi, zanimljiv nakit, svježe cvijeće - ovo su samo neki od dodataka koji će dominirati vjenčanim frizurama

#1 Svježim cvijećem u kosi razbijte monotoniju bijele boje, a frizuru učinite romantičnom.

cvijeće u kosi wedding-hairstyles-with-flower-crown

#2 Ako ste se već odlučili za haljinu s piste i krenuli u tom smjeru, svakako da i frizuru morate prilagoditi tom outfitu. Neodoljiv weet look sa kovrdžavim vrhovima ili pak strogo zalizana kosa sa ukrasom uz samo lice, zasigurno će se vašim gostima urezati dugo u sjećanje.

haljina sa piste glamourmagazine.com

#3 Podignuta kosa oduvijek dominira vjenčanjima. Razbijte monotoniju klasične pundže s pomalo nepredvidljivim razdjeljkom na strani glave. Ili pak romantičnu klasiku podignute frizure ukrasite predimenzioniranim nakitom.

podignuta kosa

hili stipe

#4 Kratka kosa se rijetko spominje kada pričamo o vjenčanjima, međutim itekako može biti zanimljiva. Retro valovi na kratkoj kosi učinit će frizuru itekako primjetnom. Ili pak svoju kratku kosu razbarušite i ukrasite zanimljivim rajfom. Iako ukras u kosi je uvijek pametna ideja, bez obzira na dužinu vaše kose.

kratka kosa

hili stipe.

#5 Puštena kosa se često viđa na vjenčanjima. Jednostavnu haljinu upotpunite jednostavnom puštenom frizurom koju ćete ukrasiti laserski tankim rajfom.   Jednostavnu haljinu upotpunite puštenom frizurom koju ćete ukrasiti predimenzioniranim rajfom. Haljinu koja odiše raskošnošću nikako ne smijemo uništiti s nakitom. Frizuru učinite zanimljivom sitnim kovrdžama, te ih maknite od lica...

puštena kosa ležerna hbz-bridal

puštena kosa sa rajf-krunom instyle

puštena kosa therighthairstyles.com

Nabacite osmijeh na lice na dan vjenčanja, to je ukras koji će svi primijetiti.

Za MODAMO.info piše: Stipe Filipović

Foto: brides-com, glamourmagazine, harpersbazaar.com, instyle.com, therighthairstyles

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: