Kuhinja i trpezarija sa zlatnim detaljima: Evo kako to radi tim Fo4a iz Sarajeva - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kuhinja i trpezarija sa zlatnim detaljima: Evo kako to radi tim Fo4a iz Sarajeva

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
14.3.2024.

Arhitektonski studio Fo4a Arhitecture iz Sarajeva predstavlja svoje najnovije interijer ostvarenje za privatnog klijenta, a nas je oduševila kuhinja i trpezarija sa zlatnim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kuhinja je srce svakog doma, a tim Fo4a Arhitecture još jednom je uspio transformisati prostor uzbudljiv interijer. Krem, bijela boja kuhinje daje prostoru svježinu i prostranost, dok zlatni detalji dodaju dozu luksuza, ali i neočekivano – jednostavnosti

Dizajn ove kuhinje pokazuje interesovanje Fo4a tima za kreiranje funkcionalnih i praktičnih prostora, u isto vrijeme omogućavajući korisnicima da bez problema pripremaju obroke i uživaju u druženju. Možemo primijetiti da je svaka komponenta kuhinje pažljivo je odabrana kako bi se postigla ta obavezna harmonija između estetike i funkcionalnosti.

 Trpezarijski prostor savršeno se uklapa uz kuhinju, stvarajući kontinuitet i jedinstvenu atmosferu u prostoru. Zlatni detalji u kuhinji poput ručkica za vrata, slavine za vodu ili okvira transparentnih vrata kuhinjskih elemenata, do ukrasnog lustera i vitrine, sve ove detalje željet ćete prepisati pri renoviranju vlastite kuhinje. 

 

* * * 
Foto: @fo4aarchitecture

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno