Stakleni vidikovac iznad Mostara mjesto je koje vrijedi posjetiti, a na Fortici vas očekuje još mnoštvo zanimljivosti! -...

Stakleni vidikovac iznad Mostara mjesto je koje vrijedi posjetiti, a na Fortici vas očekuje još mnoštvo zanimljivosti!

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
10.1.2021.

Vijest o gradnji prvog skywalka u BiH, odnosno 'nebeske šetnice' u Mostaru oduševila je mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko tjedana, završena je šetnica sa staklenim podom koja je visoka oko 15 metara, dok je prostor za šetnju dug oko 35 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na brdu Fortica, tako osim u čarobnom pogledu na cijeli grad, svi posjetitelji mogu iskusiti dozu adrenalina šetajući staklenom šetnicom koja za cilj ima učiniti da se osjećate kao da šetate po oblacima.

Osim vidikovca, na Fortici vas očekuju i još brojne druge aktivnosti koje će izlet na ovu lokaciju učiniti posebnim. U blizini vidikovca se nalazi i planinski dom sa smještajnim kapacitetima, zip-line koji zimi radi samo kada to vremenski uvjeti dozvoljavaju, ali i viseći most koji također malo koga ostavlja ravnodušnim.

Osim toga, ovdje možete birati, ovisno o vremenskim uvjetima, i razne druge aktivnosti u prirodi, poput vožnje biciklima, planinarenje…
Iako nam sada niske temperature ne dozvoljavaju baš potpuno uživanje u ovoj šarmantnoj atrakciji, veselimo se izletima i druženjima ovdje s prvim toplim zimskim danima. Više detalja saznajte i klikom OVDJE.

***
Naslovna fotografija: @seelmaavdiic
Tekst: BONJOUR.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno