Zavirujemo na snimanje serije 'And Just Like That' i otkrivamo najzanimljivije kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Zavirujemo na snimanje serije 'And Just Like That' i otkrivamo najzanimljivije kombinacije

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
7.11.2022.

Sigurni smo da mnogi od vas, zajedno s nama, sa znatiželjom pratite šta se dešava iza kulisa snimanja nove sezone serije 'And Just Like That'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pored interesovanja za priču nove sezone, nije tajna da nas posebno zanimanju kostimi koje će djevojke nositi. Zbog toga omiljeni profil za praćenje svih novosti nam je @andjustlikethatcostumes koji nam daje da zavirimo iza kulisa snimanja i to u prostorije sobe za fitting. Tu saznamo koje kombinacije ćemo moći vidjeti u novoj sezoni. 

 I ovaj put smo zavirili na taj profil i otkrili nekoliko kostima koji su nam ukrali pažnju. Možda ste već imali priliku vidjeti da će SJP nositi i svoju vjenčanicu iz filma ‘Sex and The City’ što je dovelo do raznih špekulacija za novu sezonu. Pored vjenčanice, našu pažnju je ukrala magična Valentino kreacija u crvenoj boji. Posebno nam se dopao jesenji look SJP koji jedva čekamo rekreirati i u naše jesenje outfite. S nestrpljenjem očekujemo vidjeti šta nas to očekuje u novoj sezoni serije 'And Just Like That'.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @andjustlikethatcostumes
 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno