Slađana s profila @mybosnian_home zna kako na profinjen način dodati boju u dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Slađana s profila @mybosnian_home zna kako na profinjen način dodati boju u dom

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
3.6.2023.

Vrijeme je da zavirimo u još jedan dom u BiH, ovog puta u dnevni boravak Slađane Ikić poznatije pod Instagram imenom @mybosnian_home.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sigurni smo da ste za Slađanu već čuli, pratili njene dogodovštine s mališanima, pratili je na putovanjima ili u nekim prethodnim renovacijama njenog doma. Ovaj put Slađana je odlučila pobjeći od nude nijansi u domu i na suptilan, ali efektan način dodati boju

Znamo da s uzbuđenjem pratite naše interijer priče, a onda i znate da na Bonjour.ba volimo sofe u boji. Upravo se zbog sofe u zelenoj boji Slađanin dnevni boravak našao u ovoj inspirativnoj priči. 

 Zelena sofa je prostoru dala novu dimenziju, otvorila dnevni boravak, a vjerujemo da je i odličan conversation piece kada vam dođu gosti. Slađana nam je otkrila da je sofu pronašla u salonu namještaja Sinmax, model Teneriffe.

Sigurni smo da roditelji žele znati koliko je zapravo praktična ova nijansa pa će vas obradovati da je Slađana testirala ovu nijansu s mališanima te je i odobrila kao odličan i praktičan izbor. 

 Ostatak ove prostorije je uređen kao sjajna podloga za ovu sofu. Prevladavaju nude tonovi, a zid krasi apstraktna slika mladog umjetnika Amera Foće koja povezuje prostor u cjelinu. Pažnju su nam ukrali i elegantni EmGallery stolići za kafu u bež boji sa zlatnim akcentima

 

* * * 
Foto: @mybosnian_home

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno