Ova skulpturalna vaza interijer je dodatak koji će dati dozu luksuza vašoj prostoriji - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ova skulpturalna vaza interijer je dodatak koji će dati dozu luksuza vašoj prostoriji

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
25.5.2023.

Skulpturalne vaze postale su svojevrsni imperativ u svijetu interijera. Prilagođavaju se različitim stilovima, daju dizajnerski šarm prostoriji te nose notu blagu luksuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ti nešto drugačiji, ali opet ništa manje zanimljivi dekori odličan su i cjenovno pristupačan način da obogatite omiljeni kutak u domu ili pak osvježite cijelu prostoriju. S obzirom da je proljeće u punom jeku, nove vaze i sezonsko cvijeće poslužit će kao mali boost našem raspoloženju i upravo zbog toga ovo je idealno vrijeme da investirate u novi interijer dodatak.


Foto: AliExpress


Promatrajući trendove na društvenim mrežama, ali i one koje izdvajaju stručnjaci za uređenje doma istražili smo ponudu nešto drugačijih vaza na stranici AliExpress. Tako nakon što smo pronašli onu modernog dizajna koja izgleda poput knjige, ovog puta za naš interijer radar zapela je skulpturalna vaza nordijskog stila koju možete pronaći klikom ovdje


Foto: AliExpress


Iako je kupovina na stranici AliExpress zabavna i često povoljna, postoje tri napomene koje trebate imati na umu:

•    cijene se dosta mijenjaju stoga je najbolje što prije ugrabiti proizvod koji želite,
•    provjerite je li se proizvod dostavlja u Bosnu i Hercegovinu,
•    s obzirom na to da se proizvodi često skladište na dalekim udaljenostima, vjerojatno ćete ih trebati čekati duže vrijeme da dođu na vašu adresu.

* * *
Naslovna fotografija: AliExpress

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno