Vaza u obliku knjige je novi trend u interijeru. Mi znamo gdje ju kupiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vaza u obliku knjige je novi trend u interijeru. Mi znamo gdje ju kupiti.

Tekst:

Emina Smaka

DIZAJN SAVJETI
7.3.2023.

Čini nam se da danas, kada većina bira vrijeme provoditi u udobnosti svog doma, je više nego ikad važan izgled naših prostorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaUređenje interijera mnogim predstavlja posebno zadovoljstvo i svojevrsni hobi, a pronalazak interesantnih dekor elemenata je posebno uzbudljivo iskustvo. Stoga svaki put kada otkrijemo novi trend u interijeru ili pronađemo zanimljiv dodatak, naš prvi zadatak je to podijeliti s vama. 

Tako je bilo i ovaj put kada smo pronašli savršen komad s kojim ćete ispoljiti svoju ljubav prema literaturi kao i uređenju doma. Riječ je o prozirnoj vazi, u više boja, u obliku knjige. 


 Uz šarmantan buket ispunjen šarenim cvjetovima, ova vaza će biti savršen dodatak vašem radnom prostoru, dnevnom boravku kao i u kuhinji. 

 Kako do vaze u obliku knjige? 


Vazu smo pronašli na povoljnoj i popularnoj stranici AliExpress po cijeni od 28.69 KM. Dolazi u nekoliko boja, a svoju vazu možete kupiti upravo ovdje

 Iako je kupovina na stranici AliExpress zabavna i često povoljna, postoje tri napomene koje trebate imati na umu:

•    cijene se dosta mijenjaju stoga je najbolje što prije ugrabiti proizvod koji želite,
•    provjerite je li se proizvod dostavlja u Bosnu i Hercegovinu,
•    s obzirom na to da se proizvodi često skladište na dalekim udaljenostima, vjerojatno ćete ih trebati čekati duže vrijeme da dođu na vašu adresu.
 

* * * 
Fotografije: AliExpress

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno