Skandinavski lanac JYSK slavi 10. rođendan u BiH. Pogledajte koje su sve pogodnosti pripremili za svoje kupce.

INTERIJERI
28.8.2020.

Kupovinu namještaja i opreme za dom ljubitelji skandinavskog stila već 10 godina imaju priliku obaviti u danskom maloprodajnom lancu JYSK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom rođendanske proslave JYSK je pripremio brojne pogodnosti - od kreativnih konkursa, nagradne igre sa atraktivnim nagradnim fondom do privlačnih rođendanskih popusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2010. godine, ovaj danski lanac otvorio je svoju prvu prodavnicu u Sarajevu. Danas on broji 25 prodavnica i već planira otvaranje novih.
Izvrsna ponuda, atraktivni popusti uz kvalitet proizvoda i educirano prodajno osoblje njihova je formula za uspjeh. Uz sve navedeno, kad se doda dašak skandinavskog minimalizma i zanimljiv dizajn, mnogima je JYSK postao omiljeno mjesto za kupovinu.

25 JYSK prodavnica svojom izvrsnom ponudom kupce u BiH oduševljava već 10 godina

Mikael Nielsen, izvršni potpredsjednik JYSKa, je povodom rođendana izjavio: "Veseli nas da su kupci u BiH tako dobro prihvatili naše proizvode. Vidimo velik potencijal tržišta Bosne i Hercegovine te pored preuređenja postojećih prodavnica prema novom inspirativnom konceptu, neprestano smo u potrazi za novim lokacijama.Vjerujem da je educirano prodajno osoblje koje s osmjehom dočekuje naše kupce razlog zašto nam se kupci vraćaju. Upravo zbog naših visoko postavljenih standarda i kontinuirane edukacije, JYSK je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH."

 Povodom 10. rođendana JYSK je pripremio brojne atraktivne ponude

Grupacija JYSK danas ima preko 2.900 prodavnica u više od 50 država u svijetu te u prosjeku svake sedmice otvara po dvije nove prodavnice. Tako je JYSK postao jedan od najvećih prodavača proizvoda za spavanje u Evropi. JYSK godišnje prodaje 3,8 miliona madraca i preko 10 miliona jastuka. 
Upoznajte neke od noviteta koje je JYSK pripremio za sezonu jesen/zima 2020. klikom ovdje, a sve detalje o rođendanskim popustima otkrijte klikom ovdje.

INTERIJERI , 28.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike