Serije koje traju jednu sezonu i nećete se pomjeriti dok ju čitavu ne pogledate - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Serije koje traju jednu sezonu i nećete se pomjeriti dok ju čitavu ne pogledate

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
9.7.2022.

Mini serije koje traju jednu sezonu nekad su savršeno rješenje za sva ona popodneva za odmaranje i vikende koje želimo provesti unutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Posebice tijekom ljeta u potrazi smo za sjajnim novim serijama koje će nas uvući u svoju radnju i učiniti da se opustimo u trenutku. Osim novih mini serija, često se možemo vratiti i nekim starijim koje su nas nakon prvog gledanja ostavile bez daha. Upravo zato u našoj listi naći ćete idealni miks trenutno popularnih, ali i serija koje i nakon nekog vremena i dalje drže dobre IMDB ocjene među gledateljima.

 Uz to, naša lista krije preporuke za svaki žanr, tako da ćete naći dašak komedije, thrillera, dokumentarnih serija, ali i ljubavnih priča koje će stvarno učiniti da se ne želite pomjeriti s kauča. Koju od ovih serija vi želite gledati večeras?

 

Serije koje traju jednu sezonu
 

Normal People
 

Isprepletena romantična priča o Marianne i Connellu koji dolaze iz različitih sredina, ali iz istog malog grada u Irskoj.  

 Freaks and Geeks
 

Srednjoškolska matematičarka počinje se družiti s novim društvom dok njezin mlađi brat tek polazi u srednju školu.

 Throphy Wife
 

Priča o bivšoj partijanerici koja se zaljubi u muškarca sa dvije osuđujuće bivše žene i postaje maćeha troje ne baš tako prijateljski nastrojene djece.

 Pam and Tommy
 

Prati priču o vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja, vraćajući se na njihovu burnu romansu koja je započela njihovim vjenčanjem nakon što su se poznavali samo 96 sati 1995. godine.

 Awake
 

Nakon što mu se dogodi prometna nesreća i odnese život člana obitelj, ovaj policijski detektiv počinje živjeti dvije realnosti, jednu sa suprugom, drugu sa sinom.

 The Queen's Gambit
 

Inače introvertna Beth Harmon koja je ostala bez roditelja u dobi od devet godina 1960-tih otkriva da ima talent za igru šaha.

 Inventing Anna
 

Priča koja otkriva više o životu Anne Delvey, legendarne njemačke nasljednice Instagrama koja je osvojila srca njujorške društvene scene, a zapravo im je krala novac.

 Chernobyl
 

U travnju 1986. eksplozija u nuklearnoj elektrani Černobil u Savezu Sovjetskih Socijalističkih Republika postala je jedna od najgorih svjetskih katastrofa koje je izazvao čovjek.

 The Dropout
 

Amanda Seyfried postaje Elizabeth Holmes, osnivačica Theranosa, koja želi napraviti revoluciju u zdravstvenoj industriji nakon što je napustila koledž i osnovala tehnološku tvrtku.

 


 

***
Naslovna fotografija: @inventinganna

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno