Kreirali smo listu trenutno popularnih serija koje imaju ocjenu 8+ na IMDb-u - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kreirali smo listu trenutno popularnih serija koje imaju ocjenu 8+ na IMDb-u

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
10.5.2023.

Sigurni smo da nismo jedini kojima se dogodilo da pogledaju par epizoda popularne serije na društvenim mrežama i shvate da jednostavno to nije to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Radnja ne drži pažnju, likovi ne dopiru do vas ili jednostavno je riječ o seriji koja je dobila nezaslužen hype na društvenim mrežama zbog određenih glumaca koji dižu rating. S obzirom da smo se i sami našli bezbroj puta u takvoj situaciji poželjeli smo kreirati listu trenutno popularnih serija, a koje imaju pozitivne kritike na portalu IMDb. Pa tako nakon što smo vam otkrili popis najgledanijih filmova na Netflixu, u nastavku donosimo popis serija za binge watching.


Succession

Višestruko nagrađivana serija iz HBO radionice tek je ove godine dobila zaslužen hype na društvenim mrežama. Radnja serije fokusirana je na obitelj multimilijardera Logana Roya, čija se djeca bore za vlast nad njegovom tvrtkom.

The Last Of Us

Još jedna originalna serija HBO produkcije donosi filmsko remek djelo. Serija je vrlo brzo postala jedna od najgledanijih na streaming platformi, a radnja se događa 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije.

Stranger Things

Teen horror serija čiji se nastavak očekuje sljedeće godine oduševila je publiku različitih generacija te osvojila brojna priznanja filmskih stručnjaka. Stranger Things je veoma uzbudljiva serija s mnoštvom napetih scena za koju garantiramo da će vas prikovati uz male ekrane.

Wednesday

Serija o buntovnoj djevojčici iz obitelji Addams u rekordnom je vremenu dobila vojsku obožavatelja. Simpatična Wednesday koju utjelovljuje Jenna Ortega zarobila je srca publike, a početkom godine objavljeno je da će serija dobiti svoj nastavak.  

The Witcher

Serija koja predstavlja adaptaciju popularnih romana poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog dobila je odlične ocjene od filmskih kritičara, ali i od publike. The Witcher govori o lovcu na čudovišta smještenom u kraljevstvu fantazije pod nazivom Continent.

Euphoria

Američka verzija popularne izraelske mini serije ukrala je pažnju gledatelja te dobila zaslužene nagrade od stručnjaka iz svijeta filma. Serija čiji scenariji potpisuje Sam Levinson prikazuje život srednjoškolaca i njihove svakodnevne probleme.


* * *
Naslovna fotografija: @thelastofus

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno