Evo zašto biste trebali pogledati biografski dokumentarac Selene Gomez - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Evo zašto biste trebali pogledati biografski dokumentarac Selene Gomez

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
8.11.2022.

Posljednjih dana svijet medija ne prestaje pričati o biografskom dokumentarcu Selene Gomez koji je od 04.11. dostupan na streaming platformi Apple TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, dokumentarac My Mind And Me koji u prvi plan stavlja mentalno zdravlje Selene prikazuje šest godina u životu slavne glumice, pjevačice i poduzetnice. Tijekom tih godina Selena je prošla kroz javni prekid romantične veze s Justinom Bieberom, dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj, lupus, te zbog svog mentalnog zdravlja morala uzeti predah od javnog nastupa te otkazati turneju.

Dokumentarac prikazuje surovu realnost, teške i intimne trenutke Selene Gomez koja je na svojim društvenim mrežama podijelila je citat: „Moj um i ja. Ponekad se ne slažemo i bude mi teško disati... Ali, ne bih mijenjala svoj život."

 Zašto je važno govoriti o mentalnom zdravlju?

Selena nam je ovim dokumentarcem otkrila dio svoga života, ali i podijelila jasnu poruku „niste sami u svojoj borbi”. Mentalno zdravlje svakog pojedinca je iznimno važno i upravo zbog toga Selena naglašava koliko je bitno govoriti o zdravom mentalnom blagostanju i kreiranju bolje kvalitete života.

„Ljudi svakodnevno osjećaju toliko emocija da bi ih poželjeli isključiti. Ali nismo zato ovdje. Ovdje smo zbog veza, za ljude poput nas koji se osjećaju bezvrijedno. Vaša svrha je dijeliti, pomagati, ohrabrivati. Zapamtite to. Molim vas. Prije nego što pomislite oduzeti si život, razmislite o svim životima koje biste mogli spasiti", podijelila je Selena Gomez.

 Film je dostupan na streaming platformi Apple TV, a svi koji nemaju preplatu Apple je osigurao sedam dana besplatno probno razdoblje.  

* * *
Naslovna fotografija: @selenagomez

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno