Kako se danas odijevaju Carrie, Charlotte i Miranda? Donosimo nove fotografije sa snimanja SATC u New Yorku! - Bonjour.b...

Kako se danas odijevaju Carrie, Charlotte i Miranda? Donosimo nove fotografije sa snimanja SATC u New Yorku!

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
15.7.2021.

Nakon što smo vidjeli prve fotografije sa SATC seta i tri junakinje, Carrie, Mirandu i Charlotte, iščekivanje novih epizoda je brzo naraslo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, naše čekanje puno je lakše kada otkrijemo nove teasere i kroz fotografije sa seta snimanja u New Yorku zavirimo na trenutak u garderobu i kombinacije SATC cura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacija koja je nedavno podijeljena na društvenim mrežama jeste Carrie u svjetlo bež setu koji je kombinirala uz sako sa uzorkom i neobičnim šeširom sa perom. Odvažan, statement, no i dalje chic - look kakav smo i navikli vidjeti na njoj.

Jesmo spomenuli da ona istovremeno nosi dvije torbe? Da, Carrie je oduvijek bila dama koja je postavljala nove trendove i pokazivala drugačije viđenje stila.

Našu pozornost, osim outfita, privukao je i nakit koji Carrie nosi. Posebice narukvica na kojoj su ugravirani njeni inicijali (C.B.) uz prezime (P.) njenog muža – Johna Prestona.

Foto: @sexandthecity_newyork

Kombinacija koju je Charlotte nosila na setu sastojala se od plave maxi suknje s bijelim točkicama i bijelog topa sa bucket torbom i žutim salonkama.

Foto: @harpersbazaar_ru

Tijekom snimanja, Carrie je za jednu od scena birala bijelu plisiranu haljinu uz rozi mantil i bijele natikače, još jedan njezin zaštitni znak.

Foto: @harpersbazaar_ru

Nakon ovih detalja i malenih teasera, ne možemo si pomoći, a da se ne upitamo što nas to još čeka u ovom rebootu.

Jedva čekamo saznati!

***

Naslovna fotografija: @vogueitalia
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno