And just like that... Službeno je, stiže nam i druga sezona!  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

And just like that... Službeno je, stiže nam i druga sezona! 

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
22.3.2022.

Prije nešto više od sat vremena, na službenim društvenim mrežama And just like that objavljeno je da serija dobiva drugu sezonu i moramo priznati da jedva čekamo! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Već neko vrijeme postoje glasna šuškanja o 2. sezoni serije, a u nedavnom intervjuu za Variety, Sarah Jessica Parker i Michael Patrick King (kreator serije) dotaknuli su se i ove teme. King je spominjući nove nastavke rekao: „Učinili smo nešto što je bilo teško učiniti, a to je da smo uzeli nešto poznato i učinili to novim".
 

Još uvijek nisu poznati svi detalji novih epizoda, a obzirom da je prva sezona serije ostavila mogućnost susreta Carrie i Samanthe, veselimo se prvom traileru.
Ne sumnjamo da će nam i Charlotte i Miranda također servirati zanimljive lekcije, zajedno s novim likovima koji su nam također prirasli srcu  - Nya, Lisa, Semma... 
Iako je reboot serije podijelio publiku (naša Dijana je također dala svoj osvrt na prve epizode) sa znatiželjom smo pratili kako se razvijao karakter naših omiljenih junakinja, njihove veze, prijateljstva i karijera, a rado smo posuđivali i stilske trikove te interior inspiraciju.
Veselimo se saznati kako će omiljene junakinje iz New Yorka nastaviti graditi život kakav vole.

 

***
Foto: @justlikethatmax

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno