Ukradite ove ideje za uređenje interijera iz serije 'And Just Like That' - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ukradite ove ideje za uređenje interijera iz serije 'And Just Like That'

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
5.2.2022.

Da, znamo, omiljene djevojke iz serije 'And Just Like That' nam najčešće služe kao inspiracija za kreiranje odvažnih odjevnih kombinacija, ali s novim serijalom nismo mogli a da ne uočimo i odlične ideje za uređenje interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ormar i cvjetne tapete


Ukoliko želimo ovu priču krenuti od najzanimljivijeg dijela, svi znamo, da će to biti savršen ormar Carrie Bradshaw. Nisu svi od nas sretnici sa velikim ormarima, ali način izlaganja komada koji u nama bude najveće zadovoljstvo na najupečatljivija mjesta u ormaru je odlična ideja. Uvijek će biti prvo što vidimo  pri otvaranju ormara, izmamiti nam osmijeh na lice i inspirisati za kreiranje svakodnevnih outfita. Tapete u stanu od Carrie, veliki cvjetni uzorci, su nešto što nismo mogli a da ne uočimo, te smo ih poželjeli i u našem dnevnom boravku. Kao i svi i Carrie voli vrijeme provoditi ispod udobne dekice, a njega krupnog pletiva u raznim bojama je osvojila dame na internetu.

 Cozy atmosfera i kauč s uzorkom

Ne smijemo zaboraviti ni ostale cure, Miranda i Charlotte također imaju odličnih ideja koje želimo posuditi. Primijetili smo da je Mirandin stan najsličniji onim s naših prostora, vlada jednostavnost ali i neizmjeran cozy ugođaj. Visoke podne lampe i zelene biljke pridodaju tom ugodnom ambijentu. Charlottin kauč nam je na trenutak bio iznenađenje, ali vremenom shvatamo da ovaj print, koji je nekada bio rezervisan za kauče naših baka, itekako može biti zanimljiv dodatak modernom interijeru.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @hbomax  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno