Šarmantne pozivnice za vjenčanje u potpisu kreativne agencije Skoko & Co. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Šarmantne pozivnice za vjenčanje u potpisu kreativne agencije Skoko & Co.

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
3.4.2018.

Kako bi ceremonija vjenčanja doista bila dan iz snova, pažnja se posvećuje čak i najmanjim detaljima, a jedan od tih detalja su definitivno pozivnice za vjenčanje. Pozivnice koje dolaze iz kreativne agencije Skoko & Co. su lijep uvod i u vaše vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivnice-[Mock-up]

Kreativna agencija Skoko & Co. nudi cjelokupan dizajnerski doživljaj u kojem će zajedno s mladencima dizajnirati pozivnice koje će biti uistinu jedinstvene i savršeno odgovarati samoj prigodi i svim drugim detaljima koji je upotpunjuju. U ponudi također nude i već gotove vizuale koje možete pogledati u nastavku.

PreviousNext

Sve vaše prijedloge i želje uskladiti će s Vašim budžetom i pobrinuti se o svemu, do najsitnijih detalja. Pozivnice šalju unutar cijele Bosne i Hercegovine. Kreativna agencija Skoko & Co. se također bavi izradom web stranica, pa kod njih možete zatražiti i ponudu izrade e-pozivnice, odnosno vlastite web stranice na kojoj možete ispričati svoju ljubavnu priču. E-pozivnica je jedan od posljednih trendova u organizaciji vjenčanja.

Web-pozivnica

Web stranicu mogu prilagoditi detaljima vaše pozivnice za vjenčanje, a na dnu web stranice se može dodati formular preko kojeg uzvanici imaju mogućnost potvrditi svoj dolazak na vjenčanje. Potvrde dolaska dobit ćete na vaš e-mail. Više možete saznati na njihovoj web stranici Skoko & Co. i Facebook profilu, a možete ih kontaktirati na [email protected] ili na telefon: +387 (0)63 251 029.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno