Sarah Jessica Parker je dizajnirala kolekciju vjenčanica za moderne mladenke - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarah Jessica Parker je dizajnirala kolekciju vjenčanica za moderne mladenke

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
24.4.2018.

Obzirom da je Sarah na vlastito vjenčanje nosila crnu haljinu, na setu serije Seks i grad nas upoznala s veličanstvenim dizajnom vjenčanica omiljenih nam modnih kuća te potaknula simpatije dama prema otkačenim Viviene Westwood haljinama, jasno je da je vijest o njenoj prvoj kolekciji vjenčanica probudila znatiželju u modnim krugovima. I da, jesmo spomenuli da je njena crno bijela haljina koju je nosila na MET zabavu poslužila kao inspiracija za kolekciju vjenčanica Oscara de la Rente te godine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarah je kroz prvu bridal kolekciju predstavila zanimljive modele haljina i kombinezona, čija se cijena kreće od 295 do 2395 američkih dolara. Svaki komad je izrađen od kvalitetnih materijala iz Španjolske, Italije i Francuske, te popraćen zanimljivim vezovima, izrezima, mašnama i perjem. Kolekcija je nastala u suradnji s brandom Gilt, te je dostupna na njihovoj službenoj web stranici.
„Suradnja s Giltom na nastanku moje prve bridal kolekcije bila je prilika koju nisam mogla propustiti. Bilo je zabavno igrati se s bojama, tkaninama i detaljima kako bi kreirali unikatne komade za svaki tip mladenke.“ – nadodala je Sarah. Na webu će biti dostupni i modeli cipela iz njene bridal kolekcije, a cijeli lookbook njene bridal kolekcije donosimo u nastavku.

PreviousNext

Foto: gilt.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno