Fotografkinja Sanela Zukić nam je otkrila najljepše lokacije u BiH za vjenčanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fotografkinja Sanela Zukić nam je otkrila najljepše lokacije u BiH za vjenčanja

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
6.6.2022.

Fotografije s vjenčanja, baš kao i svaki drugi detalja, treba da bude odraz vašeg ličnog stila i estetike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S toga sama lokacija vjenčanja, ili ona na kojoj ćete realizirati fotografisanje igra važnu ulogu u planiranju cijele ceremonije. S obzirom da znamo da ste zauzeti planiranjem svakog detalja, odlučili kreirati listu najljepših lokacija u BiH. Mišljenja profesionalaca uvijek cijenimo, te smo odlučili kroz razgovor s jednom od najpoznatijih bh. fotografkinja, Sanelom Zukić otkriti njene omiljene lokacije koje jamče i dobre rezultate na fotografijama. 

 Sanela je fotografkinja koja za fotografije vjenčanja najčešće koristi prirodna okruženja, a fotografije kao rezultat imaju romantičan, opušten i prirodan izgled. Otkrila je 4 lokacije na kojima uvijek rado fotografiše zaljubljene parove, te ukratko objasnila zašto je birala upravo ova mjesta. 
 

Golf tereni, Sarajevo 

Obožavam ovu lokaciju jer daje dovoljno prostora i širine, a ujedno ima i najljepši zalazak sunca u Sarajevu. Idealno je za manja vjenčanja na otvorenom.

 

 

 


River Dock, Bihać

Ova lokacija me uvijek iznova oduševljava zbog predivne rijeke Une i splavova koji fotografijama daju poseban šarm. 

 


Hedona wine club, Sarajevo

Mjesto koje sam birala zbog njegove posebnosti, vinograda u kojima se može održati i sama ceremonija vjenčanja. Koncept cijelog prostora je uvijek personaliziran za svako vjenčanje i nudi predivan pogled na grad.

 


Trebević, Sarajevo

Jedna od lokacija koju volim zbog praktičnosti i zbog toga što uvijek daje dobre rezultate. Nalazi se samo pola sata vožnje od grada i otkriva prekrasne poglede na prirodu. Svaki ugao je fotogeničan i može poslužiti kao kadar.


* * *
Fotografije: Sanela Zukić @wildfields.weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno