Koji mobitel u svojim mini torbicama kriju poznati? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Koji mobitel u svojim mini torbicama kriju poznati?

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

POSAO & ŽIVOT
18.9.2023.

Ako ste mislili da je trend malih torbi počeo tek skoro, razmislite ponovo. Žene nose torbice poznate kao „retikule“ od ranih 1900-ih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ove kompaktne torbe na vezice često su bile pravljene od iste tkanine kao i haljine koje su dame nosile, kao produžetak džepova ili zbog nedostatka istih. Kako je vrijeme odmicalo, postajale su  sve sofisticiranije u dizajnu, što ih je činilo još traženijim kao savršenim ogledalom trenda.


Znatno manje prostora

Već duže vrijeme svi su ponovo zaljubljeni u minijaturne torbe, a ništa manje ih ne obožavaju ni poznate dame jer ovi aksesoari pomažu da vaš izgled bude elegantniji i glamurozniji. Iako neki smatraju da te torbe predstavljaju odraz minimalizma, drugi smatraju da se možemo osjećati slobodnije dok nosimo malu torbu zbog njene mobilnosti, većina na njih gleda kao na potpuno nepraktičnu stvar jer postavljaju pitanje šta uopšte može da stane u njih?

Mi smatramo da za sve što je jednoj dami nephodno ima mjesta - lična karta, karmin i olovka za usne, ključevi od stana. Međutim, telefon standardne veličine najčešće ne bi našao dovoljno prostora u ovakvoj torbici, ali Samsung Galaxy Flip5 zauzima znatno manje mjesta!

Ovaj šarmantni pametni telefon, više je nego savršen aksesor za ovakve vrste torbica. Također, na njegovom vanjskom ekranu možemo imati različite vrste kartica kao što su platne kartice, članske i poklon kartice, kuponi, check in karte i karte za različite događaje i time dodatno uštedimo mjesta.
Savršene slike sa izlaska ili putovanja

Galaxy Z Flip5 rješava još jednu muku većine djevojaka, a to je činjenica da pruža savršen ugao slikanja. Flex režim koji omogućava savijanje ekrana, također omogućava i postavljanje telefona u različite uglove i samim tim garantuje savršene slike sa izlaska ili sa putovanja, jer vam dozvoljava da na taj način bez problema iskoristite sve promjene osvjetljenja u okruženju i manipulišete sjenkama i kontrastima.

Tako zbog svoje savitljivosti i Flex Windowa koji se nalazi na vanjskoj strani veoma je koristan za pravljenje boljih selfija i grupnih slika, jer vam omogućava da se slikate zadnjom kamerom dok se sve vrijeme ogledate na vanjskoj strani telefona. To je odlično i kada vas prijatelji slikaju, jer možete napraviti izmjene u realnom vremenu i sigurno ćete biti zadovoljni finalnim proizvodom.

Zbog toga smo sigurni da ovaj telefon mijenja i klasični pametni telefon konvencionalne veličine kao i profesionalni fotoaparat, ali i card holder i zato je glavna „caka“ kako da vam u vašu minijaturnu torbu stane i više nego što je zapravo neophodno.
Više informacija o ovom telefonu pronađite ovdje.

Ukoliko kupite i aktivirate jedan od telefona Galaxy Z Flip5 ili Galaxy Z Fold5 stičete pravo na besplatan probni period od 4 mjeseca na uslugu YouTube Premium. Više informacija o ovoj promociji pronađite na ovdje.

* * *
Foto: Samsung Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci