Airbnb nudi opciju noćenja u kući u kojoj je snimana Sumrak saga. Donosimo sve detalje

MODNE VIJESTI
24.7.2019.

Ljubav na prvi pogled između vampira i tinejdžerice, zatim vjenčanje Belle i Edwarda, a onda i sukob s vampirskim klanom…, puno se toga promijenilo od prvog nastavka Sumrak serijala. S nestrpljenjem smo pratili filmsku završnicu ove velike ljubavne sage, koja je premijerno prikazana prije nešto više od osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je mnoge razveselila vijest da je kuća u kojoj je sniman dio filma, točnije dom Belle i njenog oca Charliea, sada moguće i iznajmiti za noćenje putem Airbnb-a. Naravno, instant je probudila i nostalgiju među brojnih fanovima Twilight filmova. 

Iskustvo je to koje će vam omogućiti da se makar na kratko osjećate kao da ste dio Sumrak priče. Kuća je dovoljno velika za deset ljudi, a smještena je u mirnom naselju Saint Helens. Ima pet kupaonica, a blagovaonica, spavaća soba, kao i hodnik i dalje izgledaju gotovo jednako kao i na setu filma. Ovdje donosimo više detalja o samom smještaju, a u nastavku vas vodimo u šetnju kućom u kojoj su nastale neke od najslađih scena iz prva dva nastavka Sumrak sage. 

MODNE VIJESTI , 24.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

airbnb.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno