4 romantična filma iz 2023. godine koja ćete rado birati za večer s prijateljicama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 romantična filma iz 2023. godine koja ćete rado birati za večer s prijateljicama

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
14.5.2023.

Vikend uz romantičan film, grickalice i zabavno društvo – zvuči kao recept za odličnu zabavu kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako te večeri s prijateljicama ponekad rezerviramo za #girltalk, filmska večer idealan je način za uz naše drage dame i smijeh napunimo baterije za nadolazeći tjedan. Prije par dana izdvojili smo vam neke od najpopularnijih naslova na Netflixu, no ako ste poželjele uživati u nešto većoj dozi romantike kreirali smo listu ljubavnih filmova iz 2023. godine.

Beautiful Disaster

Adaptacija istoimenog romana koji potpisuje Jamie McGuire govori o neočekivanoj ljubavi simpatične Abby i buntovnog Travisa. Film je vrlo brzo postao popularan, a dobio je i epitet da podsjeća na nešto blažu verziju 50 nijansi sive.

Love At First Kiss

Španjolska romantična komedija koja je svjetlo dana ugledala u 3. mjesecu, vrlo brzo ukrala je pažnju publike. Film prikazuje Javiera koji vidi budućnost te koji otkriva da će njegova najveća ljubav biti djevojka njegovog najboljeg prijatelja.

Your Place Or Mine

Originalni film Netflixove produkcije koji na male ekrane vraća Reese Witherspoon i Ashtona Kutchera na streaming platformu izašao je uoči Valentinova.

Somebody I Used to Know

Film prikazuje radoholičarku Abby koja nakon prekida s dečkom upoznaje mladića koji je podsjeti na osobu koja je ona nekad bila.


* * *
Naslovna fotografija: @ginnygardner

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno