Čipkasti komadi iz high street ponude za sve prilike

HIGH STREET
16.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj beskrajno romantičan materijal koji potiče još iz doba renesanse, posebnu popularnost dobiva u ljetnim danima, kada postaje elegantan odabir svake dame koja svojim (dnevnim ili večernjim) izdanjima želi dati dodatnu dozu glamura. Iako je čipka dugo vremena bila rezervirana samo za svečane prilike, zaljubljenice u modu su joj dale dodatnu demokratičnost i učinile ju djelom i naših svakodnevnih izdanja. Još jedanput, pokazale su nam da je ulična pista mjesto na kojem se ne trebamo libiti pokazati najljepše komade koje posjedujemo u našim ormarima. 

Za šetnje gradom, birat ćemo čipkasti top i traperice, za odlazak na posao bluze zanimljivog kroja, a za proljetno vjenčanje čipkastu haljinu ili kombinezon u upečatljivoj nijansi.


Bijela čipka sjajno će se slagati uz preplanulu put, crni čipkasti komadi su provjeren stilski odabir, a komade u pastelnim nijansama birat ćemo za odlazak na posao ili druženja s prijateljima. 
S obzirom na to da čipka nosi ženstven prizvuk, ne čudi što ćemo u ponudi high street dućana pronaći sjajne modele sakoa, haljina, hlača i kombinezona izrađenih baš od ovog nježnog materijala. U nastavku smo zbog toga pobrojali dvanaest neodoljivih čipkastih komada koji će se lijepo uklopiti u svaki ormar. 

Zara 99,95 KM

Zara 99,95 KM

Zara 59,95 KM

Zara 49,95 KM

Zara 59,95 KM

Zara 49,95 KM

Zara 69,95 KM

Zara 139,00 KM

Zara 59,95 KM

Bershka 65,95 KM


Bershka 25,95 KM


Bershka 25,15 KM
 

HIGH STREET , 16.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno