Pogledajte novu kolekciju JMSTREETSHIRTS majica čiji dizajn potpisuje Rikardo Druškić

MODNE VIJESTI
17.9.2019.

Street art kultura današnjice predstavlja nesputan, inovativan, maštovit i kreativan način izražavanja umjetnika. Kroz svoj vizualni izričaj, street artisti svijet prikazuju na drugačiji način, oslikavajući svakodnevni prostor i dajući mu novu dimenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepoznavši svježinu, maštovitost i inovativnost street art kulture, Jägermeister je ove godine podržao ovaj vid kreativnog izražavanja te u suradnji sa Street Art Festivalom iz Mostara raspisao natječaj za najbolje idejno rješenje Jäger murala, oslikanog za vrijeme trajanja festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemali broj prijava pred Jäger tim stavili su težak zadatak – odabrati najkreativnije rješenje. Ipak, odluka je donesena – stipendiranje i putovanje na Berlin Night Embassy, pripali su Benjaminu Čengiću, poznatom muralisti iz Sarajeva. Kroz svoj rad, Benjamin je prikazao odnos čovjeka i prirode, kroz simbol jelena, davši pritom legendi o Hubertusu, inspirativnoj priči koja je nadahnula tvorca Jägermeistera, vlastiti pečat. 

Vodeći se idejom street art kulture, Jägermeister je ovom umjetnošću obilježio i svoj, sad već trogodišnji projekt JMSTREETSHIRTS. Od prve godine JMSTREETSHIRTS je promovirao  uličnu kulturu i modu kroz nosive komade odjeće. Dizajn dosadašnjih majica radili su poznati streetwear brendovi Molimao i RevoltClothing, kao i poznati bh. reper Frenkie.

Ove godine, JMSTREETSHIRTS predstavlja suradnju s poznatim sarajevskim umjetnikom Rikardom Druškićem. Njegov dizajn je na inspirativan i maštovit način "uhvatio" duh Jägermeistera. Nove, unisex JMSTREETSHIRTS namijenjene su svima kojima je ulična moda dio vlastitog izričaja i potpuno je besplatna. Više informacija potražite na službenim stranicama brenda.


***
Foto: Vedad Krkbešević
Modeli: Ajla Pustahija, Dejan Tešić
MUA: Ivana Kojović
Stilist i frizura : Lejla Ivojević

 

MODNE VIJESTI , 17.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Vedad Krkbešević

Podijeli:

Posljednje objavljeno