Riječ urednice: 7. mjesec rezerviramo za Bonjour.summer guide i #feelgood priče - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Riječ urednice: 7. mjesec rezerviramo za Bonjour.summer guide i #feelgood priče

Tekst:

Dijana Ćavar

BONJOUR.CLUB
1.7.2022.

I dok većina nas pod klima uređajima razmišlja o tome da ne izlazi nakon 10h sve do možda sredine jedanaesetog mjeseca, ovaj period godine zapravo nosi sa sobom brojne avanture i uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak ljeta proslavili smo uz Bonjour.Garden in The City i pod zvjezdanim nebom u centru Sarajeva uz rosé nazdravili ljetu za pamćenje.

Zato ne iznenađuje zašto smo 7. mjesec odlučili posvetiti bonjourastičnom vodiču kroz koji ćemo vam otkriti gdje isprobati najbolju lokalnu hranu, koje destinacije posjetiti u regiji, dati inside info o najposebnijim plažama i uvalama, ali i preporuke za lokacije kakve nećete naći u turističkim vodičima. Bit će to sadržaj za sve hedoniste koji žele uzeti ono najbolje od ljeta.
Provest ćemo vas i kroz zanimljiva događanja u gradu i pokazati kako postati turist u vlastitom gradu te uživati u ledenoj kavi s panoramskim pogledom ili u vinogradu u blizini organizirati piknik.
Prisjetit ćemo se i sjajnih lokacija na bh.planinama na kojima ćemo iskusiti sasvim novo poimanje ljetnog godišnjeg odmora.Sretni smo jer ćemo u svim (poslovnim) avanturama uživati uz #SAVRŽENA majicu koju možete pronaći ekskluzivno u dm drogerie markt prodavnicama. Vođeni pozitivnim iskustvom i pričom u kojoj žene podržavaju jedna drugu, kroz dizajn FEEL GOOD Vol. 3 majice podsjećamo vas na činjenicu da je svaka žena savršena u svojoj nesavršenosti baš kao što i naziv majice nosi: SAVRŽENA. Kreativni koncept potpisuje Haris Jusović, poznati bh. grafički dizajner i vizualni umjetnik, a njenom kupovinom donirate 3 KM za bh. poduzetnice.


 

Razgovarat ćemo dosta i o nutricionizmu, jelima, namirnicama i napitcima koji će našem tijelu u ovim vrelim danima dati potrebno osvježenje.
Veselimo se s vama podijeliti i trikove za uređenje interijera od kuhinje do balkona, ali i kroz Bonjour.rubrike, Bonjour.values i Bonjour.zaviruje dati inspiraciju za organizaciju financija, ali i svakodnevnice.
Kroz Intervju s Amrom Džeko otkrit ćemo vam kako organizira svakodnevnicu te što je za nju sreća, a Stipe Filipović, frizer koji se našao na listi top 5 svjetskih frizera, otkrit će nam više o svojim počecima, što se krije u njegovoj torbici, kao i kako vidi frizersku struku danas.
Naravno, bit će ovo mjesec u kojem ćemo vam kroz rubriku Moda s vama podijeliti modne savjete, ideje za kombiniranje, shopping preporuke, kao i brojne makeup i hairstyle trendove, trikove i savjete stručanja.

Veselimo se zajedno kreirati ljeto za pamćenje.

Do skora, xoxo
 


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno