Riječ urednice: 5. mjesec rezerviramo za #mamerulz i FEEL GOOD priče - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Riječ urednice: 5. mjesec rezerviramo za #mamerulz i FEEL GOOD priče

Tekst:

Dijana Ćavar

MODNE VIJESTI
1.5.2022.

Entuzijazam koji imam za peti mjesec redovito se (sasvim suptilno) :) trudim prenijeti i na ostatak tima, obitelj, prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proljeće je već u punom zanosu, dani su duži i topliji, nerijetko se odvažimo i na mali makeover garderobe, svakodnevnice, doma (ponekad je tek promjena vaze za cvijeće takvo osvježenje i daje nevjerojatan boost), a novi val energije, boja i mirisa potiče #feelgood emocija. 

Vjerujem da je i za moj entuzijazam zaslužna i rođendanska proslava (velikih 30, o da!), točnije dvije. Naime, ovaj mjesec vaš omiljeni bh. lifestyle portal, Bonjour.ba, slavi svoj 3.rođendan.
Neću otkrivati puno detalja, nego vas pozivamo da nas svakako pratite na društvenim mrežama jer iako možda ne možemo sa svima vama podijeliti krišku torte, očekuje vas bonjourastična virtualna proslava.  
U našim kalendarima, rođendani uvijek imaju posebno mjesto. Sretni smo jer zajedno s nama kreirate još vedriju i samopouzdaniju svakodnevnicu te nam kroz čitanje Bonjour.ba priča, ali i vaše komentare pripomažete graditi domaću scenu i promovirati pozitivne priče kada govorimo o dizajnu, interijerima, gourmet temama, karijeri ili majčinstvu.

Upravo su mame kroz ovaj mjesec posebno u fokusu naših priča. Veselimo se s vama podijeliti iskrene i nešto drugačije priče stvarnih mama, razgovarati o izazovima s kojima se susreću, potvrditi onu da je mama uvijek u pravu, barem kada je riječ o savjetima koje smo izdvojili, ali i dati preporuke gdje da odete na izlet. Dizajnirali smo i printable čestitku za Majčin dan, razgovarale sa nekim sjajnim poduzetnicama i osnivačicama kids brendova, ali i izdvojili neodoljive poklone s bh. polica.

Veselimo se kroz mjesec nastaviti širiti FEEL GOOD emocije i s vama podijeliti detalje kampanje FEEL GOOD majica vol.3 te pokazati da #SAVRŽENA kreira život kakav želi živjeti, po vlastima pravilima. Reći ću samo da imamo artikl uz koji ćete rado zaplesati na ulicama grada i koji ćete rado poklanjati damama koje vama svakodnevno mame osmijeh na lice.

 


Bonjour. screensaver za mobitel preuzmi ovdje
______________________________________
 

Bonjour. screensaver za desktop preuzmi ovdje
______________________________________
 

Naravno i kroz ovaj mjesec vam donosimo sjajne priče o bh. lokacijama, gourmet destinacijama, kao i modi i ljepoti. Kroz kolumne ćemo vam dati dodatnu inspiraciju u uređenju doma, terase, ali i ideje za neodoljivu večeru s prijateljicama. Važan dio našeg sadržaja bit će i vjenčanja i razgovori s bh. wedding fotografima, kao i savjeti za organizaciju proslave.
Idemo zajedno ovaj mjesec učiniti još posebnijim i kreirati tople uspomene.

Veselimo se druženju,

xoxo
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno