Riječ urednice: 1. mjesec rezerviramo za osobni rast, razgovor o zdravlju i novim trendovima - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Riječ urednice: 1. mjesec rezerviramo za osobni rast, razgovor o zdravlju i novim trendovima

Tekst:

Dijana Ćavar

MODNE VIJESTI
1.1.2022.

Danas je prvi dan nove kalendarske godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nisam sigurna ubrajate li se među one koji s veseljem iščekuju novu godinu i poput pravih štrebera kreirate rezolucije ili vam iste stvaraju određenu dozu nesigurnosti,  no, nadam se da uživate u toplom, zimskom danu i  onome što vam je 2022. godina donijela zasada. Ja sam se uvijek ubrajala u one koje je osjećaj promjene u zraku dodatno motivirao da se pokrene i iskoristi maksimalno vrijeme koje je pred nama. Vjerujem da je to razlog zašto sam nedavno u jednom danu odabrala tepih, lampu i posuđe za dom, iako sam to odgađala, reći ćemo, neko vrijeme. :D


 

Upravo će nas ta želja za ulaganjem u sebe, organizaciju vremena i bolji odnos prema sebi potaknuti da vam u ovom mjesecu pišemo o tome kako biti bolji prema svom fizičkom i mentalnom zdravlju krenuvši od detoksikacije do čitanja i meditacije.
Veselimo se s vama podijeliti savjete stručnjaka o zdravim namirnicama koje hrane i tijelo i um, približiti vam važnost tjelovježbe, ali i otkriti vam naše trikove za organizaciju i motivaciju za rad. Pričat ćemo s vama i o financijama, ali i svi malim navikama koje vas ne koštaju gotovo ništa, a unose brojne dobrobiti u svakodnevnicu.

Podijelit ćemo s vama i nove destinacije za putovanja u BiH i regiji, zanimljive podcaste koje slušamo, pričati o svim modnim, beauty i interijer trendovima koje nam donosi nova sezona, ali i dati vodič kroz nove gourmet poslastice i jela u čijim ćemo pripremama uživati. Naši kolumnisti odgovorit će vam na najčešće mitove u njezi kože, dati savjete za odabir frizure, a pričat ćemo o koracima koji vas vode ka organizaciji vjenčanja kao s Pinteresta.
Kroz 1. mjesec možete iskoristiti i kod #poduzetneZajedno za kupovinu poklona u potpisu 17 bh. poduzetnica, a katalog s njihovim radovima koji smo realizirali u sklopu projekta #FEELGOODmajica donosimo ovdje.

Želimo vam da vam novi kalendarski početak donese onaj pozitivan osjećaj neočekivanog i motivira da ne zaboravite da je najvažnija veza ona koju gradimo sami sa sobom.
Sve to uz bonjourastične članke uz koje ćete kreirati neke posebne rituale i trenutke.
Do skora,


Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno