Riječ urednice: 3. mjesec rezerviramo za #girlstalk, putovanja i osobni rast - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Riječ urednice: 3. mjesec rezerviramo za #girlstalk, putovanja i osobni rast

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
1.3.2022.

Kalendarski dolazak proljeća uvijek je u nama budio dozu optimizma i pozitivne energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ponovno buđenje prirode, šarolikost boja koje se pojavljuju na našem obzoru, toplina sunca koja nas grije dok završavamo zadatke na laptopu u kućnom uredu…
Teško je ostati imun na novo poglavlje koje je pred nama.

No, istovremeno, ovih dana, okruženi smo i brojnim negativnim događajima koji u nama bude razne emocije. Upravo zbog toga smo željeli s vama podijeliti par savjeta kako se nositi s tjeskobom prouzrokovanom vijestima, a koje možete pronaći ovdje. Od donacija prema onima kojima je najpotrebnije do šetnje u prirodi bez mobitela, ovo su samo neki od trikova uz koje ćete se lakše nositi sa izazovima koji su pred vama.

I u mjesecu pred nama marljivo ćemo raditi na tome da na Bonjour.ba pronalazite domaće lijepe priče koje će u vašu svakodnevnicu unijeti dozu optimizma. Žene će ovaj mjesec biti posebice u fokusu naših reportaža. Detaljno ćemo se osvrnuti na značenje Međunarodnog dana žena, ali i dati vam vodič kroz cvijeće i njegovo značenje. Ponosni smo što kroz autorske članke o uspješnim ženama, umjetnicama, dizajnericama, mamama i poduzetnicama gradimo ljepše okruženje, pripomažemo u njihovoj promociji, kao i na cijelu #FEELGOODmajica zajednicu i projekte koje smo realizirali.
Kroz Bonjour.values s damama čije preporuke rado pratimo razgovarat ćemo o lekcijama koje žele naučiti svoju djecu, financijskoj samostalnosti, ali i osobnom rastu. Edukacija je duboko ukorijenjena u Bonjour. filozofiju. Pričat ćemo o tome kako tražiti povišicu, ali i zašto za produktivnost ne morate biti nužno budni u 5.

 Kroz Bonjour.beauty školu pričat ćemo o svim skincare sastojcima koji će našoj koži pružiti potrebnu njegu u prvim sunčanim danima. Kroz detaljne trend report izvještaje za svaki stil, dat ćemo vam savjete uz koje ćete imati capsule garderobu uz koju ćete se uvijek osjećati dotjerano, samopuzdano, svoje.

 Kroz Bonjour.gourmet potaknut ćemo vas da u kuhinji kreirate jela koja će vas učiniti ponosnima, a vaše najmilije razmaziti i opustiti na kraju radnog dana. Putovanja i otkrivanje prekrasnih lokacija u BiH idealnih za proljetni izlet bit će u fokusu Bonjour.vodiča, zajedno uz preporuke za planinarenje i šetnje. Nastavit ćemo i s preporukama i savjetima za organizaciju bajkovitog vjenčanja, od preporuke prekrasnih lokacija u BiH do planiranja budžeta.
Naposljetku, veselimo se kroz #DoYouBonjour s vama otkrivati nove bonjourastične priče i iskoristiti ovih 31 dan u kreiranje života kakvog volimo.

S ljubavlju,

 

 

 

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno