Rihanna je objavila autobiografiju s više od 1000 vlastitih fotografija. Evo gdje ju možete kupiti

MODNE VIJESTI
25.10.2019.

Nakon osam uspješnih glazbenih albuma te pokretanja vlastitog brenda donjeg rublja, kozmetike, ali i odjeće, Rihanna je službeno postala jedna od najutjecajnijih osoba u industriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz svoju karijeru glazbenice i dizajnerice mnogima služi kao inspiracija, prvenstveno zahvaljujući njenoj vještini da prepozna potrebe svojih fanova te na svojstven način donose val trendova, pazeći da se pri tome sjajno zabavlja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen posljednji projekt je autobiografska knjiga 'The Rihanna Book' koja izgleda poput enciklopedije budući da sadrži 504 stranice na kojima ćete naći detalje iz njenog života te više od 1000 fotografija.

To je umjetničko djelo na koje sam zaista ponosna…“ – komentirala je Rihanna. 


Od djetinjstva na Barbadosu do turneja po svijetu, od ikoničnih modnih trenutaka do privatnih druženja s prijateljima i obitelji, knjiga prikazuje intimne trenutke iz života ove umjetnice, dizajnerice i poduzetnice. Mnoge od ovih fotografija nikada nisu objavljene, a knjiga je danas puštena i u prodaju na nekoliko web shopova. I vi ju možete kupiti na Amazonu, po cijeni od oko 200 KM, a svi ljubitelji njenog rada već su ovu kupovinu nazvali pametnom investicijom. 

Hoće li se naći i među vašim coffee table knjigama?


 

MODNE VIJESTI , 25.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno