Priuštite si pravi adrenalinski doživljaj Quad safari vožnjom u Hercegovini - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Priuštite si pravi adrenalinski doživljaj Quad safari vožnjom u Hercegovini

Tekst:

Maria Krezić

PUTOVANJA
17.2.2022.

U današnje vrijeme užurbanog načina života, čovjeku je često potreban dodir s prirodom koji predstavlja savršen odmor i za tijelo i dušu. Sukladno tome, ekipa iz Bonjour.ba je u svakodnevnoj potrazi za atraktivnim lokacijama i jedinstvenim sadržajem u vašoj blizini, s ciljem da vam olakšamo pronalazak ideja kako provesti idealan vikend i druženje s obitelji i prijateljima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo jednu takvu lokaciju, želimo po prvi put predstaviti u obliku cjelovite priče koju čini sve što je potrebno za jedan sadržajan izlet ili kontinentalni odmor u Hercegovini. Ipak, pored svega što nudi sljedeći resort, bazirat ćemo se na jednu posebnu aktivnost namijenjenu svim ljubiteljima čistog adrenalina. O kojoj točno aktivnosti govorimo, pogledajte u nastavku.

 

 

Turističko odmaralište Zlatni Dol nalazi se u malenom seoskom naselju Gorancima, poviše Mostara i ističe se svojim suvremenim sadržajem i odličnom uslugom. Gosti ovog privatnog posjeda smještenog u zimzelenom krajoliku i netaknutoj prirodi, mogu uživati u brojnim sportskim aktivnostima - biciklizam, tenis, košarka, odbojka, mali nogomet, badminton i terapijsko jahanje. No, pored svega navedenog, ovo mjesto nudi i jedinstvenu panoramsku atrakciju u obliku Off Road vožnje hercegovačkim krajolikom i selima tijekom koje ćete uživati u prirodnim draguljima i povijesnoj baštini ovoga kraja.

 


Quad safari vožnja nudi vam avanturu koju na cestovnim podlogama nije moguće doživjeti. Uz pratnju stručnih vodiča, među brojnim zanimljivim lokacijama, upoznati ćete i planinu Čabulju, prekrasni Park prirode Blidinje, te Drežnicu odakle ćete se diviti nevjerojatnom panoramskom pogledu na kanjon rijeke Neretve. Da slika vrijedi tisuću riječi, dokazuju fotografije koje smo za vas izdvojili nastavku. Nadamo se da će vas potaknuti da ih i sami napravite na licu mjesta, jer ovakav jedan doživljaj se ne može zabilježiti ni u pisanom ni slikovitom obliku.

 


* * *
Naslovna fotografija: @quad_safari_goranci

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno