Ovaj resort nedaleko od Konjica donosi neočekivan spoj luksuza i avanture - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj resort nedaleko od Konjica donosi neočekivan spoj luksuza i avanture

Tekst:

Arijana Bošnjak

PUTOVANJA
5.10.2023.

S jedne strane rafting i vožnja kanuom za čisti adrenalin, s druge planinarenje i luksuzan smještaj okružen tišinom prirode. Nama se ovo čini kao savršen spoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovu oazu adrenalina i duševnog mira, pronašli smo na adresi Glavatičevo bb u blizini Konjica, a sigurni smo da će i vas posebno osvojiti spoj divlje prirode i moderno uređenog resorta. Ovdje se kameni zidovi malih kućica sljubljuju s prirodom unatoč modernom dizajnu i uređenju interijera prema svjetskim trendovima.

 Sigurni smo da će ova lokacija poslužiti kao idealan bijeg od stvarnosti, onda kada vam zatreba nešto drugačiji odmor. Ovaj resort vam pruža razne adrenalinske avanture, a na kraju dana, nakon veslanja i pješačenja, možete se ugodno smjestiti na terasu ispred kućice i uz čašu dobrog vina nazdraviti životu i okruženju koje vam pruža majka priroda.

Predlažemo da rezervirate svoj termin dok nam jesenski dani još uvijek poklanjanju dovoljno topline i želju za sportskim aktivnostima koje uključuju vodu, a kada počnu kiše i temperature padnu ispod 15 stupnjeva, gdje se možete radije zamisliti u društvu knjige ili voljene osobe, nego na lokaciji u srcu prirode poput ove? 


Pogledajte još fotografija Outdoor Bosnia - Adventure Resorta

 

* * *
Naslovna fotografija: @outdoor_bosnia

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno