Rano blagdansko dekoriranje doma dokazano donosi brojne benefite za nas. Otkrijte koje! - BONJOUR.ba - bh.lifestyle maga...

Rano blagdansko dekoriranje doma dokazano donosi brojne benefite za nas. Otkrijte koje!

POSAO & ŽIVOT
12.10.2021.

Naizgled se čini da svake godine blagdani u gradu nekako kreću ranije, pa i sami osjetimo blagdansku euforiju i mjesec dana prije dolaska blagdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sredinom jedanaestog mjeseca razmišljamo o poklonima za najdraže, ali i o slatkim i slanim jelima koji se nađu za blagdanskim stolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve stvari koje vežemo za blagdane, pa i samo blagdansko dekoriranje doma, budi posebno drage uspomene. Zato smo istražili zašto neki od nas vole početi dekorirati što ranije i zašto je to možda ipak dobro za nas.

Foto: Unsplash

Pozitivne razloge za rano blagdansko dekoriranje otkrijte u nastavku.

RANO DEKORIRANJE ČINI LJUDE SRETNIJIMA

Upravo su naša sjećanja na blagdane dok smo bili mali najveći krivci zašto rano dekoriranje doma za blagdane čini ljude sretnijima i zadovoljnijima. 

Foto: Unsplash

DEKORIRANJE DOMA ZA BLAGDANE JE NAJSLAĐA USPOMENA IZ DJETINJSTVA

Ako i vi već sredinom jedanaestog mjeseca preuzimate aplikacije koje odbrojavaju do blagdana, razmišljate o tradicionalnim kolačima koje jedva čekate spremati i počinjete sa prvim dekoriranjem, ovo je odlična vijest za vas. Rano dekoriranje doma budi nostalgiju za djetinjstvom i mnogima dopušta da se ponovo povežu sa najranijim veselim uspomenama.

Foto: Unsplash

BLAGDANSKO DEKORIRANJE SMANJUJE STRES

Jedan od najposebnijih rituala ujedno je i odličan razlog za predah tijekom onih dana kada ste pod stresom i treba vam maleni boost. Uzbuđenje koje se veže za postavljanje prvih čarapica, kuglica na boru i drugih dekora može biti odličan način kako se opustiti nakon napornog tjedna.

Foto: Unsplash

UZ RANO DEKORIRANJE BLAGDANSKA EUFORIJA TRAJE DULJE

Kada su blagdani vaš najdraži period u godini, želite da ta euforija i veselje traju što dulje što je dodatan razlog zašto je rano dekoriranje dobro za vas. Posebice ako vrijeme sve češće provodimo unutra kako je vani hladno.

Foto: Unsplash

***

Naslovna fotografija: Unsplash
Tekst: Marija Perić

POSAO & ŽIVOT , 12.10.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

Unsplash

Podijeli:

Posljednje objavljeno