Belma Tvico Bridal kolekcija: 10 jedinstvenih kreacija koje će voljeti moderne mladenke

MODNE VIJESTI
2.6.2020.

Belma Tvico-Stambol osmislila je sofisticiranu, no, glamuroznu kombinaciju haljina i odijela za suvremenu mladenku koja traga za unikatnim i ekskluzivnim dizajnom za svoj posebni dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladenka iz mašte Belme Tvico-Stambol prkosi tradiciji-ona se osjeća podjednako ženstveno i nježno u romantičnoj haljini i efektno krojenom odijelu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio kolekcije su bajkovite haljine, koje su savršeno pripijene uz žensku figuru koju dodatno ističu precizno krojeni korzeti i duge siluete krojene iz voluminoznih, ali nježnih materijala.  
Geometrijski ukomponirane perlice, kristali i šljokice dodatno naglašavaju svaku haljinu sa korzetom. Krojevi haljina− puni krug, sirena ili A-kroj pružaju mogućnost izbora i u potpunosti ovise o želji mladenke.Elegantna, laserski krojena odijela pružaju alternativno dizajnersko rješenje za mladenke koje teže nešto jednostavnijim i profinjenijim, ali podjednako efektnim odjevnim kombinacijama. Minimalna, strukturirana odijela su bezvremenska u svojoj jednostavnosti. 


Posebna pažnja vodila se i o podstavi haljina i odijela, a koja je izrađena od delikatnih materijala koji nježno prijanjaju uz kožu omogućavajući slobodan i neometan pokret. U ovisnosti od modela haljine, iste dolaze i uz raskošne šlepove i prozračna vela. Sve kreacije razvijaju se u paleti pastelno ružičastih, krem i bijelih tonova, što rezultira skladnom i kohezivnom kolekcijom koja slavi snagu i posebnost svake žene. Kao alternativu tradicionalnoj vjenčanici, Belma Tvico-Stambol ponudila je svadbena odijela za žene jednostavnog kroja, kompletirana vezenim detaljima i bisernim ukrasima raspoređenim duž linije ramena, uz šavove ili okovratnike. Odijela su precizno krojena i uglađena te pružaju idealan izbor za nekonvencionalnu mladenku. 
Kao i do sad, Belma Tvico-Stambol ženi prilazi sa intimnim i personaliziranim modnim iskustvom, nudeći kreacije koje su izrađene po mjeri, a koje spajaju sofisticirani modni dizajn i modnu poeziju. Bridal kolekcija za proljeće/ljeto 2020. godine sastoji se iz deset jedinstvenih kreacija koje je moguće pogledati u Belma Tvico studiju u Sarajevu, na adresi Telali 7. 

MODNE VIJESTI , 2.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Belma Tvico

Podijeli:

Posljednje objavljeno