3 savjeta kako se pripremiti za proljeće, a koja će vam se sigurno svidjeti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 savjeta kako se pripremiti za proljeće, a koja će vam se sigurno svidjeti

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

POSAO & ŽIVOT
17.3.2023.

Poslije zime i hladnijih dana mnogi od nas teže izmjenama i to ne samo u ormaru ili unutar enterijera već tražimo i neku vrstu ažuriranja sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga predlažemo da startate sa brzinskim pregledom članka Sarajevo Street Style: Proljeće stiže u grad, a onda se fokusirate na nove ciljeve i konkretna ažuriranja koja funkcionišu i lako su primjenjiva na svakoga.

 


 

Vrijeme je za novu frizuru
 

Trik koji uvijek radi čuda za našu psihu. Nije potrebno mnogo šišati dužinu - korisno je jednostavno podšišati vrhove kako biste izgled kose doveli u red. A ako ste raspoloženi za promjenu, poput nove boje kose, ovdje donosimo trendove koji će vam pomoći da zablistate.

 


 

Obnovite ormar


Poslije zimskih kaputa, džempera i toplih rukavica trebamo sa prvim sunčanim danima malo ugoditi sebi i razmaziti se sa novom haljinom, torbom ili trendy obućom.

 


 

Stavite sebe u fokus

Treći mjesec je odlično vrijeme da počnete pripremati svoje tijelo za ljeto, trenirajte, provodite više vremena na otvorenom i koži vratite odmoran i njegovan izgled.

Izbjegavajte kupovanje nove kreme ili losiona tek kada je koža već snažno nagovijestila da nešto nije oki. Unaprijed se pobrinite da bude njegovana i ozbiljno pristupite beauty rutini i što je najvažnije, napravite rutinu njege lica sa SPF zaštitom od najmanje 15.

 

 


***
Naslovna fotografija: @mariya_tih

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno