U Parizu je postavljena ružičasta instalacija s kišobranima koja je inspirirana Audrey Hepburn

MODNE VIJESTI
28.2.2020.

Nakon predivnih blagdanskih dekoracija koji su uključivali balone, svjetleće ukrase i oversized ukrase u obliku preslatkih medvjeda, ulica Village Royal dobila je makeover koji potiče na optimizam, nadu i vedriji pogled na svakodnevicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#umbrellasky inspiriran omiljenom glumicom

Ulica Village Royal je ovaj mjesec postala najfotogeničnija destinacija u Parizu, zahvaljujući portugalskoj umjetnici Patricia Cunha, koja od 2011., donosi radost i kišobrane na ulice svjetskih metropola. Riječ je o popularno projektu nazvanom 'umbrella sky' koji je započela na trgu gradića Agueda, a proširio se i na ulice Lensa, Pittsburgha, Bordeauxa… 

Inspiracija joj je ovaj put bila Audrey Hepburn, točnije njena poznata izjava: 
Vjerujem u ružičasto. Vjerujem da smijeh najbolje izgara kalorije. Vjerujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Vjerujem da treba biti snažan kada sve krene naopako. Vjerujem da su sretne djevojke najljepše djevojke. Vjerujem da je sutra novi dan i vjerujem u čuda.

I uistinu dovoljan je jedan pogled prema nebu i ružičastoj instalaciji da se u vama probudi val pozitivne energije i optimizma.

S obzirom na to da je ulica smještena u 8.arondismanu te krije brojne stare građevine i luksuzne dućane, uz ovu instalaciju cijeli kvart je dobio dodatan šarm, a ne sumnjamo da će pariško ružičasto nebo biti česta meta i brojnih lokalaca (kao i turista), sve do 3.5.2020., dokad će instalacija biti postavljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita (@rita3889) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M 🌴 C H E L L E (@michelle_mntk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Briana (@briseft) on

MODNE VIJESTI , 28.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno