Pozadine za slikanje na vjenčanjima su veliki trend. Pronašli smo 16 prijedloga za baš svaki stil

VJENČANJA
13.10.2019.

Pozadine za fotografiranje su postale jako popularno mjesto na kojem će se budući mladenci moći fotografirati s mladencima i kreirati nezaboravne uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvajaju na prvu, multifunkcionalne su i jednako odlično izgledaju u indoor, kao i u outdoor pričama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKVU POZADINU ODABRATI?

Opcija je uistinu bezbroj. Ovisno o stilu vjenčanja, ali i budžetu, možete sami kreirati pozadine, poigrati se sa svježim ili umjetnim cvijećem ili prirodne forme iskoristiti za dodatno ukrašavanje, poput lepršave tkanine prebačene preko grane drveta na fotografiji ispod.  


Ako se odlučite sami ukrasiti pozadinu za fotografiranje, koristite ukrase i dekoracije koje već imate doma. Tako stare drvene ljestve koje imate doma obogatite cvijećem i retro detaljima ili bijeli stalak za odjeću ukrasite lepršavim materijalom i cvijećem.

Ako dekoraciju prepuštate stručnjacima, poigrajte se s boemskom elegancijom i uz crne tonove te jarke boje cvijeća kreirajte efektan zid. Možete i isprintati omiljeni citat, okačiti ga i uokviriti cvijećem.

Ove godine popularni su bili okrugli lukovi obogaćeni sezonskim cvijećem, četvrtasti lukovi naglašeni tkaninama i cvijećem različitih nijansi i oblika, kao i dekoracije koje vintage vrata stavljaju u fokus cijele priče.


U nastavku smo izdvojili još nekoliko cool ideja koje vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija.

VJENČANJA , 13.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno