Ljubitelji kave, pronašli smo savršenu policu za vaše omiljene šalice! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ljubitelji kave, pronašli smo savršenu policu za vaše omiljene šalice!

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
24.3.2024.

Za mnoge od vas, kava nije samo napitak, već omiljeni dnevni ritual i pauza za reset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zahvaljujući tome, u posljednje vrijeme je kutak posvećen samo kavi, postao nezaobilazan u mnoštvu interijera. Tu se pažnja posvećuje svakom detalju, od raznih vrsta kave i aparata za kavu, do svih mogućih dodataka potrebnih za izradu nekoliko savršenih gutljaja kave.

 

@betuelaras love my coffee corner 🥺💌✨🩷🌸 #coffeecorner#coffeecornerideas#mugshelf#shelfstyling#pinterestinspired#colourfulhomedecor#maximalistdecor#maximaliststyle#delonghicoffeemachine#kaffeeliebe#kücheninspiration♬ Can I Call You Rose? (Cover) - SOLOMONNaravno, u svemu tome nezaobilazne su i šalice. Ljubitelji kave nerijetko posežu za mnogo različitih modela koji se idealno uklapaju u njihov interijer pa je kultura ispijanja kave dobila potpuno novu dimenziju.

Ručno rađene šalice, one s dizajnerskim potpisom ili vintage, šarene i zabavne ili klasične u neutralnim tonovima… izbor je zaista neograničen, a prostora u domu je sve manje. Tako su na popularnosti dobile i male, neodoljive police kreirane samo za vaše omiljene šalice.

 Mi smo u dućanu JYSK pronašli jedan model koji će se uklopiti u svaki stil interijera, zahvaljujući jednostavnom dizajnu i toplom tonu drva. Na policu ćete moći smjestiti svojim 12 omiljenih šalica i pri tome kreirati jedinstven kutak u domu stvoren za „me time“ ili druženje s najdražima.


JYSK polica za šalice


* * *
Naslovna fotografija: @joannes_home2

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno