10 prijedloga kako stilizirati pletenice u efektan beauty look za svaku priliku - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 prijedloga kako stilizirati pletenice u efektan beauty look za svaku priliku

Tekst:

KOSA
22.5.2021.

Toplo proljeće i još toplije ljeto povod su da se dodatno osjećamo odlično, raspoloženo i poletno. U naše su se outfite već „uvukli“ odjevni predmeti laganijih materijala i svjetlijih nijansi, make up je decentniji a frizure ležernije i prirodnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo vrijeme koje inače ulažemo u stiliziranje kose u ovom periodu je kraće, stoga dajte priliku frizurama karakterističnim za ovaj dio godine, a jedna od njih je svakako bezvremenska pletenica koju nosimo na bezbroj načina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frizure blogerice Michaele na čijem smo profilu @foxytrash pronašli sjajne ideje za oblikovanje kose, mogu vam poslužiti kao odlična inspiracija u narednim danima.

Bez obzira o kojoj boji je riječ, na dugoj ili poludugoj kosi pletenica će se stilski uklopiti u gotovo svaki stil, boho, grunge ili romantičarski. Uz pokoji stylish detalj poput marame, satenske vrpce ili različitih ukosnica možete napraviti pravu malu čaroliju na svojoj kosi.

Bilo da preferirate pletenicu spletenu na visoko svezanom repu, nisku, opuštenu ili popularnu bubble varijantu, sigurni smo da će svaki oblik ove frizure pričati stilski unikatnu priču.

Ukoliko nemate iskustva u stiliziranju kose u pletenice ili vam nedostaje inspiracije, donosimo foto prijedloge koji će upotpuniti svaki vaš #ootd. 

 

 

***

Naslovna fotografija: @foxytrash 
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno