Kakve šiške birati s obzirom na oblik vašeg lica?

KOSA
16.1.2020.

S vremena na vrijeme volimo da naš frizer unese neku promjenu u način na koji šišamo, bojimo ili oblikujemo svoju kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas vas želimo motivirati da ta promjena budu šiške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što ste nam u anketi na Instagram Stories otkrili kako ste razmišljali o tome da ošišate šiške nismo mogli odoljeti, a da s vama ne podijelimo savjete kako ih prilagoditi raznim oblicima lica
Koji model biste trebali birati za ultimativni makeover vaše kose i cijelog izgleda otkrijte kroz savjete koje izdvajamo u nastavku. Naravno, prije konačne odluke posavjetujte se s frizerom, kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolju opciju obzirom i na teksturu i gustoću vaše kose. 

OKRUGLO LICE 

Ukoliko imate okruglo lice, tanke šiške na stranu koje su ošišane pod oštrim kutem, baš kao kod Emme Stone na fotografiji ispod, su preporuka za vas. 
Trebali biste izbjegavati ravne i guste šiške jer će one samo naglasiti punoću vašeg lica. 

OVALNO LICE

Ovaj oblik lica uistinu odlično izgleda uz bilo koji oblik šiški. Odličan primjer je Zooey Deschanel kojoj su šiške postale prepoznatljiv znak osobnosti.

KVADRATNO LICE

Šiške koje bi trebale birati dame s kvadratnim licem jesu teške, guste ravne šiške koje sežu do sredine obrva i sa strane uz par pramenova duže od sredine obrva. Odlično je što ih možete s vremena na vrijeme nositi ravne ili povučene sa strane baš kao Keira Knightley. 
Prekratke šiške nisu najbolji odabir za kvadratno lice jer će bespotrebno izdužiti vaše lice.

DUGO LICE ili VISOKO ČELO

Duge šiške vole dugo lice ili lice s visokim čelom, pogotovo ako ih ošišate stepenasto i na stranu. Odlična inspiracija su šiške koje nosi Rihanna.
Jedini oblik šiški koje biste trebali izbjegavati jesu baby šiške koje će bespotrebno izdužiti vaše lice. 

SRCOLIKO LICE

Šiške koje bira Reese Witherspoon vjerojatno su najbolja inspiracija kakav oblik trebaju birati dame sa srcolikim licem. Slojevite šiške ošišane na stranu do polovine vašeg lice, do obraza, pomalo i razbacane privući će pozornost na vaše oči i sredinu vašeg lica. 
Šiške koje trebate izbjegavati jesu teške, ravno ošišane šiške koje će samo naglasiti vaše čelo. 

BONUS SAVJET – Kako nositi omiljene modele kapa ako imate šiške?

Ako ste se odlučili pri sljedećoj posjeti frizuri ošišati šiške, sigurno ćete htjeti znati i kako ih tijekom ovih hladnih zimskih mjeseci nositi uz šešire, beretke, beanie i druge omiljene modele kapa. Srećom, vlasnica bloga newdarlings.com sjajno kombinira svoje šiške uz svima omiljene modele kapa, tako da, sve što trebate je prelistati dalje za malo stilske inspiracije.  

 

KOSA , 16.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno