7 dana u tjednu, 7 prijedloga kako stilizirati poludugu kosu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

7 dana u tjednu, 7 prijedloga kako stilizirati poludugu kosu

Tekst:

KOSA
1.3.2021.

Želja za djelomičnom transformacijom najčešće počinje promjenom frizure na koju se odlučujemo više puta godišnje, bilo da je riječ o drugoj boji ili skraćivanju kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad kod frizera sjednete na stolac i dobijete poludugu frizuru, iz salona možete izaći dosta mirniji jer ovisno o tome koji stil preferirate i s kojim oblikom frizure se najbolje osjećate, s ovom dužinom kose uvijek možete imati retro uvojke, zanosne pletenice, valove ili pundžu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste svoju poludugu kosu što lakše stilizirali donosimo 7 jednostavnih prijedloga koje možete uvrstiti u svoju beauty rutinu.
 

REP UKRAŠEN TANKOM VRPCOM ILI SVILENOM MARAMOM

Marame su oduvijek bile simbol ženstvenosti i upravo se ovaj nježni modni dodatak može lako stilizirati uz različite vrste frizura. Tanke vrpce i šarene, svilene marame svoje su mjesto pronašle i u kosi, svezane oko punđe, polupodignutog ili nisko svezanog repa.

Foto: @anidundo

Foto: @anidundo

CHIC PUNDŽA SA OPUŠTENIM PRAMENOVIMA

Elegantna varijanta sa romantičnim pramenovima sa strane vašem će izgledu dati svjež, trendy izgled s dojmom ležernosti.

Foto: @anidundo

UKRASNE UKOSNICE KAO GLAVNI MODNI ADUT

Statement nota svakog hairstylea oduvijek su bile i ukosnice koje kroz godine vjerno prate ženske frizure. Biserne, zlatne, metalne ili plastične, bitan su detalj od kojeg se ne odvajamo ni u casual niti u elegantnim beauty izdanjima.

Foto: @anidundo

Ukosnicom podignite jednu stranu kose i dobit ćete jednostavno stiliziranu frizuru s kojom se možete zaputiti bilo gdje.

Foto: @anidundo
 

MAŠNA I BERETKA U SLUŽBI POLUDUGE KOSE

Omiljena kapa sjajno će pristajati uz poludugu, blago uvijenu kosu, a krupna mašna u istoj boji kape vašem će izgledu dati nepogrešiv stilsi pečat.

Foto: @anidundo

 

***
Foto: @anidundo
Tekst: Ana Bošnjak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno