#mermaidwaves je nova it frizura na društvenim mrežama. I da, možete je napraviti doma!

KOSA
3.5.2021.

Dolaskom toplijih dana, sve laganijih oufita, vraćaju nam se misli na ljeto i sve vezano za duge, tople dane, idealne za opuštene frizure i odjevne kombinacije koje nas ni u čemu ne sputavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beskrajno uživanje bez pretjeranog truda i dotjerivanja želimo i kada nismo na odmoru i plaži, a upravo jednu takvu frizuru sami možete napraviti već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o frizuri koja izgleda kao kada iz mora izađete van i pustite da vam se kosa sama osuši na suncu. Prirodan izgled kose i blagi valovi koji padaju, često podsjećaju na djetinjstvo i kosu uvijenu od pletenica, pa se kod pravljenja ove frizure lako možete poslužiti i tim jednostavnim trikom.

Ova, već prozvana najtrendy frizura ljeta lako se može napraviti na svim dužinama kose i uz malo truda postići wow dojam.

Taj popularni #mermaidwaves efekt možete postići i sami uz pomoć uvijača ili pegle za kosu počevši uvijanje nekoliko centimetara od vrha glave. Pravite zavoje u naizmjeničnim smjerovima i uz ovu super tehniku dobiti ćete prekrasne valove.

Za dugotrajniju frizuru, kosu možete posprejati lakom za učvšćivanje.

Uz nakit od školjki i outfit u kojem ćete se osjećati poletno i raspoloženo, predlažemo da isprobate sirenske valove.

Upravo hashtag #mermaidwaves ima više od 4,9 milijuna pregleda na TikTok-u, što dodatno dokazuje da će ovo biti najpoželjnija frizura ovog ljeta.

Kako napraviti mermaid valove?

KOSA , 3.5.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ana Bošnjak

Foto by:

@harlowsloanhair

Podijeli:

Posljednje objavljeno