4 svjetske lokacije na kojima se možete kupati s pingvinima, flamingosima i kornjačama

PUTOVANJA
1.8.2019.

S dolaskom sezone godišnjih odmora, sanjarimo o putovanjima na plaže koje nam kradu simpatije čistim i tirkizno plavim morem, pješčanim plažama i redovima borove šume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesta su to koja na trenutak čine da u potpunosti zaboravimo na sve obveze i uživamo svim čulima u prirodi koja nas okružuje. Mnoštvo takvih plaža krije se u našoj blizini. Redovito kroz #DoYouBONJOUR uživamo u fotografijama s plaža diljem regije, kao i sa šarmantnih, skrivenih uvalica duž Jadrana. U našoj potrazi za plažama koje nude posebno iskustvo, otišli smo korak dalje i pronašli čarobne plaže koje su unikatne upravo zbog životinja s kojima se tu možete kupati. Istražite ih u nastavku.

THE PIG ISLAND, EXUMA, BAHAMAS

Nije poznato kako su praščići stigli na ovaj otok, no, oni su poput kućnih ljubimaca s kojima se turisti često druže. Praščići se slobodno kreću, a njihovo ostrvo krasi bijela pješčana plaža i tirkizno plavo more.


RENAISSANCE ISLAND, ARUBA

Na otoku Aruba nalazi se privatna plaža koju krase i prekrasni flamingosi. Plažu mogu posjetiti gosti resorta Renaissance Aruba Resort ili svi oni koji uspiju kupiti svoju kartu na vrijeme, budući da dolaze u ograničenom broju. Cijena joj je 100 dolara, a ove egzotične životinje sjajni su domaćini te uz to obožavaju kada ih hranite. 


BOULDERS BEACH, CAPE TOWN

U gradiću Simon's Town krije se jedna posebna plaža koju čine granitne oble stijene, pijesak, kristalno čisto more, kao i tisuće pingvina koji su ovdje pronašli svoj dom. Crni pingvini su ovdje stigli u potrazi za hranom, a u blizini plaže nalazi se i drveno šetalište s kojeg ih možete promatrati. Prijateljski raspoloženi pingvini postali su atrakcija brojnim turistima.


LANIAKEA BEACH, HAWAII

Ovo je jedna od popularnijih plaža na otoku, a dio plaže, rezerviran je za ove male morske goste. Na plaži ćete pronaći i jasne upute kako hraniti kornjače što cijelo iskustvo čini dodatno zabavnim i avanturističnim.

PUTOVANJA , 1.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno