4 plaže koje svakako trebate posjetiti na Pelješcu - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

4 plaže koje svakako trebate posjetiti na Pelješcu

PUTOVANJA
13.7.2019.

Pelješac je još uvijek omiljena destinacija svih onih koji su u potrazi za mjestom za odmor, koje je udaljeno od prometnica i okruženo prirodnim ljepotama te kristalno čistim morem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje ćete pronaći šljunčane i pješčane plaže, idilične prizore vinograda i maslinika, mnoštvo ribara, kao i sjajnu ponudu morskih jela koja će probuditi vaša nepca. Ako ste u potrazi za plažama na kojima ćete uspjeti zadržati svoj mir i istovremeno biti okruženi tirkizno plavim morem i zelenilom, ovo su 4 mjesta koja vrijedi posjetiti.

BONJOUR.preporuka: 7 prekrasnih svjetionika duž Jadrana u kojima možete odsjesti

PRAPRATNO
U blizini Stona, smještena je plaža koja je idealna za druženje s obitelji. Naime, jako čisto more, pješčana plaža te dubina mora koja omogućava da dugo nakon ulaska možete dodirnuti dno, čini ju prikladnim mjesto za plivanje i igru. A stabla borova i maslina koji ju okružuju, cijeli prizor čine još ljepšim.

 

ŽULJANA 
Šljunčana plaža koja je okružena borovom šumom koja pruža hlad, također je idealno mjesto za ljetni odmor. Naravno, tirkizno plavo more dodatno kreira pravu morsku idilu. 


BONJOUR.preporuka: BONJOUR.Instagram dnevnik: Posjetili smo Orebić i ovo su tri lokacije na kojima ćete uživati u ovom gradu

 

DIVNA
Osim naziva plaže koji poziva na istraživanje, pozornost privlači i svojim položajem koji je skriven od pogleda, a opet osvaja prekrasnim prirodnim ljepotama koji ju okružuju.  


MOKALO
Unutar zaljeva krije se jedna od manjih, ali i istovremeno slađih plaža na Jadranu. Pogled prema otoku Korčula, priroda koja okružuje uvalu i kristalno more čine ju posebnim mjestom za odmor. 

PUTOVANJA , 13.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

twitter.com, adriatic.hr, instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno