Pixie ponovno osvaja dizajnerski svijet - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pixie ponovno osvaja dizajnerski svijet

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
5.10.2010.

Nakon proljetne kolekcije koja je postigla veliku popularnost među mladim trendsetericama, Pixie je ponovno uzela papir i olovku, pustila mašti na volju i osmislila jesensku kolekciju u suradnji s modnom kućom Lipsy. Osim što je posjetila London Fashion Week i upila neke od posljednjih proljetnih trendova, predstavila je svoju kolekciju u Londonu u odličnom izdanju.  Nerijetko je možemo vidjeti u otkačenim, rokerskim izdanjima i dizajnerskim komadima, a ovoga puta je odjenula crnu lepršavu haljinu u kombinaciji s čarapama do iznad koljena, muškim cipelama te šeširom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Image

 

Image 

 

Volim Edie Sedgwick, Brigitte Bardot, Alexu Chung i Siennu Miller. A kada je večernji dio kolekcije u pitanju, inspiraciju sam pronašla u 60-tim i svojim najdražim vintage odjevnim predmetima“ - komentirala je mlada pjevačica svoj novi pothvat.
Osim toga, cijela linija dobila je i kampanju u kojoj glavnu ulogu igraju Pixie i haljine ukrašene čipkom, zanimljivim printovima, volanima, naborima kao i haljine na jedno rame te s golim leđima.

 

Pogledajte.

 

 Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image

 

D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno