Slatko i senzualno: Znamo koje parfeme koristi jedna od omiljenih zvijezda Hollywooda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Slatko i senzualno: Znamo koje parfeme koristi jedna od omiljenih zvijezda Hollywooda

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
13.2.2024.

Ili želimo biti u njenom okruženju ili biti ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Do tada, potrudili smo se otkriti kako miriše i jedno je sigurno – ona je opravdano Barbie. Mjeseci iza nas obilježeni su nijansama roza boje i viralnim uspjehom koji je ostvario Barbie film. Međutim, Margot Robbie obilježila je mnoštvo drugih filmova i jednako fenomenalnih uloga koje su joj osigurale armiju fanova koji jedva čekaju vidjeti šta je naredno što sprema.

Po uzoru na našu priču o parfemima koje koriste Rihanna i Brad Pitt, odlučili smo virtuelno pomirisati i Margot pa sada znamo koje parfeme testiramo pri narednoj kupovini. Baš ovako bi mirisala i Barbie.


Foto: @brycescarlett


Voćne i cvjetne note

Kombinacija crnog ribiza, grejpa i mandarine daju svježinu parfemu Gabrielle brenda CHANEL, a srednje note jasmina i cvijeta narandže daju mu dozu nježnosti. Iako je 2019. bila ambasadorica upravo ovog parfema priznala je da ga je koristila i ranije te je tu saradnju doživjela kao da su Gabrielle note njen lucky charm.
Njena prva saradnja u kampanji koja je podrazumijevala parfem počela je 2016. godine s brendom Calvin Klein. Parfem deep euphoria opisala je riječima: „Smjelo, ženstveno i sofisticirano" te je istaknula njegove note crne ruže, mošusa i pačulija.
Kroz svoje intervjue je istaknula kakve mirise voli, a pored toga fanovi su i sami kreirali nekoliko različitih listi s brojnim parfemima za koje smatraju da su idealni za Margot i da bi ih mogla nositi. Među njima se našao Rihannin omiljeni parfem, a uz njega i brendovi Clean, Replica, Glossier i Jo Malone

 

* * *
Naslovna fotografija: @britishvogue

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno