Kako miriše celebrity: Rihanna - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako miriše celebrity: Rihanna

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
5.1.2024.

Godinama unazad kroz intervjue i objave na društvenim mrežama celebritiji koji imaju priliku raditi s Rihannom ne propuštaju priliku da naglase to koliko ona lijepo miriše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako miriše Rihanna?

2015. godine Ryan Seacrest je na svom Twitter nalogu podijelio: “Mirišem svakoga na crvenom tepihu i @rihanna je bila najbolje mirišljavi celebrity na dodjeli Grammyja. #nowyouknow".

Pored njegovog tweeta, iste godine Jim Parsons je za vrijeme gostovanja u The Ellen show i intervjua o animiranom filmu, na kojem je imao priliku raditi s Rihannom, također, istaknuo da ona miriše kao “raj”. Njen miris je navodno toliko upečatljiv i prepoznatljiv da je uspješno procijenio da je bila u liftu nekoliko trenutka prije njega.

Isti “heaven” opis dodijelio je i reper Lil Nas X, a Cardi B je fotografima na crvenom tepihu uzviknula "Ona miriše lijepo!"

 Još jedan od upečatljivih opisa Rihanninog mirisa je onaj od strane pjevača i glumca Olly Alexandera: "Kao snovi i želje koje se ostvaruju". Ovoj listi su se pridružili mnogi, a među njima su Nigella Lawson i Jennifer Lawrence.


O kojem parfemu je riječ? 

Prije samo nekoliko dana smo ga istaknuli kao parfem o kojem se opravdano govorilo i u 2023. godini. Riječ je o Kilian – Love, don’t be shy parfemu. Kako možemo biti sigurni? 

2016. godine, jedan od njenih bliskih prijatelja podijelio je video u kojem otkriva koji parfem Rihanna koristi, a izjava je praćena njenim negodovanjem jer je otkrio dobro čuvanu tajnu.

 Obradovat će vas informacija da je parfem dostupan i za kupovinu u BiH!


Kilian, Love don't be shy

* * *
Naslovna fotografija: @badgalriri

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno