Ovo romantično vjenčanje u Mostaru će u vama izazvati mnoštvo emocija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo romantično vjenčanje u Mostaru će u vama izazvati mnoštvo emocija

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
28.7.2022.

Muna Nazak je fotografkinja koju rado pratimo na društvenim mrežama i kroz njene fotografije vjenčanja nam se često čini da smo i sami gosti na istim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedno takvo vjenčanje koje je u nama izazvalo jake emocije jeste ono u Mostaru na Krivoj ćupriji. Riječ je o paru Dalili i Adnanu čija ljubav traje od Daliline 14., a Adnanove 17. godine, a svoje zauvijek 'Da' odlučili su izgovoriti u srcu Mostara. Adnan je i rođen u Mostaru tako da ga veže posebna ljubav za ovaj grad, pa kako kažu ni mostarske vrućine ih nisu spriječile da se vjenčaju upravo u tom gradu. Kako nam je rekla Muna, bilo joj je zadovoljstvo raditi s Adnanom i Dalilom, koji su rado nakon svadbe ustali zorom kako bi kreirali fotografije u pustim Mostarskim ulicama. 
Moramo priznati da nas često dijelovi ovog grada u Hercegovini podsjećaju na neka od mjesta u Toscani, a upravo tako je izgledao i kutak za svečanu večeru. Fotografije najbližih prijatelja i porodice zaista izgledaju kao iz wedding magazina s lokacijom – negdje u Italiji. 
 

 


 


Dalila je nosila prekrasnu haljinu u potpisu brenda Ivory and Grace, koju je krasio dugački šlep od tila uokviren najfinijom čipkom, dok se Adnan odlučio za klasično crno odijelo i crne cipele. Za organizaciju i dekoraciju vjenčanja se pobrinula Inova Decor iz Mostara. U nastavku uživajte u romantičnim fotografijama Dalile i Adnana. 


* * * 
Fotografije: @munanazak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno