Ove zabavne kartice će pomoći svim budućim mladenkama da sačuvaju najdraže uspomene - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ove zabavne kartice će pomoći svim budućim mladenkama da sačuvaju najdraže uspomene

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
27.2.2017.

Brand Hula hoop čine dvije kreativne dame, koje su u potrazi za inovativnim dizajnom i zanimljivim grafičkim prijedlozima predstavile kreativne pozivnice za vjenčanje, baby boom plakate, ali i brojne druge simpatične artikle koji za cilj imaju uljepšati vama najvažnije dane u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Hula hoop je igra koju nikad nismo znale igrati, tj. vrtjeti. I ovo shvaćamo kao zabavu, igru fontovima, bojama i uzorcima koju tek otkrivamo.“ – komentirale su Ivona & Maja, dvije kreativne dame koje se kriju iza ovog branda.

Kako bi vam pomogle ispričati vašu ljubavnu priču i pohraniti sve važne datume od dana vaših zaruka do vjenčanja, nastale su maštovite Hula hoop Countdown Cards!

hulahoop vjencanje kartice 10

Na više od 20 kartica, na zabavan način možete zabilježiti, sačuvati i podijeliti bitne trenutke od izgovorenog DA do najvažnijeg dana u životu.  Pretvorite cijelu avanturu u kreativan spomenar kartica koje možete podijeliti i s vama dragim ljudima. Svoj primjerak kartica možete naručiti putem Hula Hoop Facebook stranice. 

PreviousNext

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno