Ovaj vikend slušamo: ’Zar se nismo shvatili’ u izvedbi Maye Sar 

MODNE VIJESTI
19.4.2020.

Pjevačica Maya Sar regionalnoj publici postala je prepoznatljiva po nježnim i emotivnim pjesmama i izvedbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komponirala je i za druge glazbene zvijezde, a jedna od njih je i pjesma Zdravka Čolića “Zar se nismo shvatili”, koju je Maya tijekom izolacije snimila u akustičnoj verziji s kolegom i suradnikom Goranom Kovačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Kovačić i ja smo dugogodišnji prijatelji i kada mi je predložio saradnju, razmišljala sam koju bismo pjesmu mogli snimiti, da ne bude jedan od covera, nego nešto što je neočekivano, a opet ljudima blisko. Akustični zvuk gitare i vokala, načina na koji je Goran osmislio video, daje jednu spontanost, koja je najljepša u druženjima, kada se pjeva za svoju dušu. A ova pjesma je upravo da se pjeva iz duše i za dušu. Mislim da je interesantno čuti jednu pravu "mušku" pjesmu, u ženskoj izvedbi.“ – komentirala je Maya.

Pjesma “Zar se nismo shvatili” objavljena je na albumu Zdravka Čolića “Vatra i barut” iz 2013. godine, a Maya ne krije da joj je to jedna od najdražih pjesama koju je napisala:
„Pjesma "Zar se nismo shvatili" mi je jedna od najdražih koje sam napisala, posebno jer je originalno izvodi Zdravko Čolic, čija interpretacija je bezvremenska i bez konkurencije."

Publika će poslije duže pauze koju je napravila u autorskom radu, imati priliku da uživa u novim pjesmama Maye Sar. Malo prije proglašenja pandemije Korona virusa, kantautorka je planirala da predstavi i svoj povratnički singl, čija premijera je s razlogom odložena. Ipak, poželjela da je na ovaj način pruži podršku svima u ovim teškim danima i podsjeti nas na lijepe emocije i trenutke koji nas vezuju za slušanje njenih pjesama.

U vremenu kada smo uskraćeni za mnogo toga, umjetnost je definitivno nešto što nas i dalje hrani, a i zbližava. I ovakvi uvjeti mogu biti inspirativni i razviti dodatnu kreaciju da se stvori nešto novo, mimo zadanih okvira, a da bude jednako lijepo.“ - istaknula je Maya.

MODNE VIJESTI , 19.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Edvin Kalić

Podijeli:

Posljednje objavljeno